CUPRINS | DESPRE AUTOR | ABOUT THE AUTHOR | REDACȚIA | CONTACT
Se implinesc patru decenii de când predic în pustiu, pe tema focarelor geopatogene și a ravagiilor pe care le fac aceste radiații asupra sănătății umane și animale. Am cercetat fenomenul, l-am definit în limite rezonabile, am adus contribuții la descoperirea cauzelor care se află la originea sa. Se cade să notez faptul că, acest fenomen teluric radioactiv a fost denumit focare geopatogene de profesorul chirurg, dr. Nicolae Constantinescu, cu prilejul unor experimente comune. Focarele geopatogene generează diverse boli, printre care și cancer, în funcție de durata de staționare a omului sub incidența radiației telurice. A se vedea în acest sens și articole publicate în Jurnal paranormal, întitulate Ce sunt focarele geopatogene, Atenție la focare geopatogene, Nu neglijați efectul cancerigen al focarelor geopatogene, Descoperire importantă privind virulența focarelor geopatogene, Nefropatia endemică balcanică (NEB) este provocată de focare geopatogene și articolul Focare geopatogene publicat în revista NEXUS new times magazine, nr. 14/2010.
Rata deceselor cauzate de cancer în România, întrece media europeană.
Conform Jurnalului European de Cancer, în anul 2012 rata deceselor cauzate de cancer în România a fost de 388 cazuri la suta de mii de locuitori, peste media europeană de 352 cazuri. Asta înseamnă creşterea de două ori a numărului de decese comparativ cu anul 2009, când se înregistrau 182 cazuri la suta de mii de locuitori. În anul 2012, în România au fost diagnosticate peste 79.000 de noi cazuri de cancer.
Efectele nocive ale focarelor geopatogene.
Printre motivele ce au determinat secretizarea datelor referitoare la virulenţa focarelor geopatogene, se numără cercetările experimentale ale medicului german Ernst Hartmann (1915 – 1992), unul dintre pionierii fundamentării geobiologiei şi un un studiu realizat în Franţa, ale cărui rezultale au fost operativ secretizate pentru a nu ajunge la cunoştinţă publică.
Cum se manifestă focarele geopatogene.
Focarele geopatogene se manifestă la suprafața solului sub formă de arii cu energii radiante cancerigene, ce au contururi circular-sinuoase şi acoperă suprafeţe de teren pornind de la câţiva metri pătraţi, la zeci de kilometri pătraţi.
Ulterior s-a constatat că, acest îngrijorător fenomen teluric nu se limitează doar la câteva zone geografice, fiind răspândit pe toate continentele planetei, afectând deopotrivă locuinţe modeste, vile, palate guvernamentale şi prezidenţiale. Cel puţin în privinţa efectelor morbide ale focarelor geopatogene,toţi pământenii sunt egali în suferinţă. Până la ora actuală nu s-a descoperit nici o modalitate fizică sau chimică pentru neutralizarea efectelor nocive ale acestor radiaţii.
Cauzele existenţei focarelor geopatogene.
Focarele geopatogene sunt cauzate de zăcăminte de uraniu, plumb, cărbuni, hidrocarburi şi de alte elemente generatoare de radionuclizi. În general, elementele radioactive sunt antrenate de ape subterane şi răspândite în diverse concentraţii pe arii geografice extinse.
Gazele radioactive ce se ridică la suprafaţa solului prin porozitatea scoarţei terestre - cum ar fi radonul, de exemplu, incriminat pentru apariţia cancerului pulmonar - se acumulează în subsolurile clădirilor şi pătrund în apartamente, birouri, hale industriale, spaţii comerciale, etc., de unde sunt inhalate de oameni şi de animale.
Suplimentar, organismele vii sunt iradiate din interiorul Pământului cu radiaţii cu parametri fizico-chimici necunoscuţi, ce îşi fac simţită prezenţa prin efecte nocive induse asupra organismelor biologice, determinabile prin analize clinice.
În prezent, pentru localizarea focarelor geopatogene se foloseşte procedura standard a biodetecţiei, iar disfuncţiile organice cauzate persoanelor aflate sub incidenţa acestor radiaţii se pun în evidenţă prin intermediul analizelor clinice uzuale.
Sub raport fizic, focarele geopatogene pot avea o diversitate de forme detectabile în plan orizontal la suprafaţa solului, având dimensiuni şi intensităţi radioactive instabile. La suprafaţa solului pot apărea focare geopatogene cu diametre relative de 2-4 metri (în fapt, conturul acestora este sinuos), altele sunt în măsură să afecteze radioactiv unul sau mai multe apartamente, după cum există şi cartiere întregi sub incidenţa radiaţiilor telurice menţionate. Suprafața focarelor geopatogene este variabilă în timp ca extindere în spațiu și intensitate radioactivă. Există o interdependență între focare geopatogene și recrudescența actuală a cutremurelor de pământ. Efectele patogene ale acestor radiații se manifestă și la etajele superioare ale clădirilor.
Simptome cauzate de focare geopatogene.
În raport cu durata expunerii organismului uman la acţiunea focarelor geopatogene, simptomele se pot eşalona de la stări inexplicabile de oboseală fizică şi psihică (îndeosebi seara şi dimineaţa), la insomnii chinuitoare, greaţă, cefalee, ameţeli şi aritmii cardiace - până la apariţia unor tumori canceroase cu urmări letale.
Potrivit observaţiilor făcute de autor pe parcusul anilor de cercetare experimentală a focarelor geopatogene, radiaţiile telurice au efecte negative şi asupra pshicului uman, ducând la dezorientare şi dezbinare în tiparele comportamentale, amnezii, stări alternative de anxietate şi depresie.
Decizie, în premieră, a guvernului Turciei: un sat din regiunea Capadochia va fi demolat, din cauza focarelor geopatogene.
Satul Tuzkov, din regiunea Capadochia, a fost denumit „satul cancerului”, înformează Sky News. Numărul deceselor prin cancer în satul Tuzkov este mai mare de 600 – 800 de ori decât media europeană. Circa 250 de familii au fost mutate la distanță de 1,5 km de vatra satului, ceilalalți 2.350 locuitori urmează să fie strămutați și ei. Autoritățile turce au luat măsura să demoleze satul și să îl acopere cu pământ, din cauza radiațiilor telurice. Au fost depistate deja trei sate în situația menționată. În privința locuitorilor orașelor, Dumnezeu cu mila.
Cu acest prilej, fac un apel către cercetătorii români care studiază focarele geopatogene. Să lase pentru moment capra vecinului în pace și să colaboreze la investigarea efectelor morbide ale acestui fenomen teluric. Printr-un efort conjugat, poate vom reși să ne debarasăm de acel loc fruntaș în clasamentul european al cancerului. Și să nu mai recurgă la plagiat prin omisiune, în mass-media, “uitând” să precizeze sursa informațiilor pe care le dau despre focare geopatogene.