Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Replica bovină

Deunăzi am deschis din greșeală televizorul și am surprins – în reluare – un ins cu mutră șifonată, intrat binișor în ultima fază a vârstei  senectuții, fost primar al capitalei, care se dă în stambă pe post de donjuan prin baruri și la televiziuni autohtone. Înfuriat că un jurnalist l-a întrebat ceva referitor la bordelul ce a fost deschis într-una din casele sale, a exclamat: “Ești un bou!”.  Ceea ce ar fi valabil și viceversa.

“Evenimentul” prezentat la tv nu m-ar fi interesat, dacă nu auzeam replica “Ești un bou!”. Consider că individul a comis o gravă acuză la adresa speciei bovine. Eu sunt îndeobște un apărător fervent al demnității animalelor și nu pot rămâne indiferent când li se face o astfel de nedreptate. Oameni mai puțin educați obișnuiesc să recurgă la apelativul “ești un bou!”, de câte ori aud despre sine ceva ce nu agrează. Fac însă cu bună știință o eroare enormă la adresa animalelor. 

Pentru că vorbeam de reciprocitate, încă nu am auzit până azi ca un bou  de vârsta senectuții, să-și injecteze cu botox fața-i boțită (tot arată ca dracu’), să ia la braț strănepoata cu rol de soție și să bată cele baruri din capitală, pentru a pipăi și alte vaci. Încă nu am văzut ca vreun bou boșorogit să deschidă un tractir în grajdul său. Boul nu ar rămâne impasibil la mișmașurile deocheate făcute de alți boi în târla sa, în schimbul unui pumn de târâțe încasat peste pensia sa de fost șef de cireadă. Un bou nu este ahtiat să-și arate mutra libidinoasă și ponosită prin mass-media, în special la posturi de televiziune aborigene.

Boul este demn în tot ce face, fie în relația sa cu alte bovine, fie când este pus la muncă în folosul omenirii.  

Sper că nu am supărat comunitatea evreiească din țara noastră, pentru faptul că m-am cam luat - indirect – de un membru al ei; și să nu mă acuze de antisemetism, conform obiceiului. Intenția mea a fost – și rămâne în continuare – să apăr demnitatea animalelor.

P.S. Pentru Ilustrație la acest articolaș, dați click pe Google. Aveți de unde alege!

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.