Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Sateliții confirmă existența vestigiilor arheologice pe planeta Marte

Imagine surprisă de către NASA pe planeta Marte


În urma apariției în Jurnal Paranormal, la data de 27 august 2013, a articolului intitulat Au fost detectate vestigii arhelogice în subsolul planetei Marte, în care autorul afirmă că a descoperit prin teledetecție extrasenzorială vestigii arheologice în subsolul planetei Marte, sateliții Google Maps au localizat recent prima structură artificială de pe Planeta Roșie, declarată oficial ca atare.

Structura artificială de formă dreptunghiulară, descoperită de sateliții Google Maps pe planeta Marte, are o lungime de 160 metri și lățime de 95 metri. La intrare în subsol, se văd structuri tehnice adiacente. În articolul din JP, autorul afirmă că „a detectat, prin teledetecție extrasenzorială, vestigii arhelologice în subsolul planetei Marte. Vestiigile localizate sunt de formă rectangulară, circulară și hibridă. Cea mai mare concentrație de vestigii ale unei foste civilizații umane pe Marte, se află în treimea de mijloc a planetei, situată între polul nord și polul sud. Este posibil ca unele structuri materiale localizate în subsolul planetei Marte să fie folosite și în prezent.”

Din nou imaginile satelitare puse la dispoziția mass-media (pentru uzul populației) sunt voit neclare și retușate, în pofida faptului că au fost realizate de aparatura tehnică ultraperformantă.


Imaginile surprinse pe Marte, de sateliți Google Maps.

Imaginea este retușată în partea de jos. Ce anume
s-a ascuns?

 

Prin urmare, va mai trece ceva timp până când guvernele vor lua decizia să spună adevărul despre civilizațiile extraterestre. În principal, trebuie  depășite două obstacole majore, pentru a pregăti pământenii pentru aflarea adevărului: religiile răspândite pe Terra, ce susțin că suntem unica creație inteligentă a lui Dumnezeu din Univers, și teama noastră ancestrală de necunoscut; îndeosebi, în ceea ce privește viitoarele relații cu extratereștrii, văzute prin prisma noastră belicoasă.  

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.