Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Science Alert: Câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050

Pământenii se confruntă cu scăderea dramatică a acuității vizuale. Oamenii de știință estimează, că jumătate din populația planetei noastre va fi mioapă până în anul 2050, iar câteva miliarde de semeni vor orbi în următoarele decenii. (Sursa: Science Alert) Cauzele acestui flagel sunt cunoscute: contaminarea cu substanțe chimice a solului, a subsolului, a apelor de suprafață și a celor subterane, a aerului pe care îl respirăm, precum și poluarea planetei până la saturație cu radiații electromagnetice, emise de zeci de milioane de surse tehnice aflate pe suprafața Terrei și în spațiul extraterestru. Evoluția civilizației tehnologice a făcut ca omul să devină din ce în ce mai vulnerabil în fața fenomenelor adverse, ce se manifestă zilnic împotriva sa. La speciile animale se menține constant simțul mirosului și evoluează neîncetat simțul văzului, ca o necesitate stringentă pentru supraviețuire într-un mediu care devine din ce în ce mai ostil pentru organisme biologice.

Handicapul pierderii acuității vizuale a omenirii este promovat de guverne, cu scopul protejării intereselor financiare ale industriei producătoare de ochelari de vedere, cu afaceri anuale de miliarde de dolari. Mă întreb, cât la sută din această sumă colosală este încasată de politicienii corupți, pentru menținerea acestei situații anormale?

Se știe că un organ biologic dacă nu este folosit la parametri funcționali, se atrofiază. Printr-un impuls cerebral se poate rezolva această problemă spinoasă a omenirii, întrucât imaginea se formează în creier, nu în ochi. Creierul uman – nu numai uman – poate face minuni în acest sens. Există animale care au simțul văzului cu mult mai performant decât cel existent la specia umană terestră. De pildă, unele animale văd într-un spectru lărgit al radiațiilor vizibile, incluzând radiații ultraviolete și infraroșii, invizibile pentru ființa umană. Felinele văd prada și pe întuneric. Sunt zeci de specii de animale care văd și pe întuneric absolut. (A se consulta și articole pe această temă, publicate în Jurnal Paranormal.)

Am dovedit pe cale experimentală, că simțul văzului poate fi recuperat  la orice vârstă, astfel încât omenirea poate să renunțe definitiv la ochelari de vedere. Și omul este constituit din materie vie, asemănător cu celelalte specii biologice și posedă energii în stare latentă, comparabile cu cele existente în stare activă la animale. La specia umană majoritatea proceselor cerebrale se află în regres. Omul își pierde treptat acuitatea vizuală, simțul mirosului și simțul auzului. Prin lentilele ochelarilor, cea mai ”evoluată” specie terestră are un câmp vizual restricționat, care face dificilă observarea unor fenomene ce se desfășoară în mediul apropiat sau îndepărtat. Sunt milioane de indivizi umani care poartă ochelari de vedere din copilărie. Ei nu au văzut niciodată cum arată fără ochelari lumea în care trăiesc. 

Omul este chinuit din fragedă pruncie prin corectarea continuă a acuității sale vizuale, cu lentile ale căror dioptrii cresc neîncetat. (Foto: Internet.)

Dețin secretul recuperării acuității vizuale umane

Vasile Rudan

Procedeul psihic de recuperare a vederii umane pe care l-am descoperit pe cale experimentală, a fost clasificat de către eșalonul superior al M.Ap.N. Nu pot să mă împac cu gândul să asist pasiv la pierderea acuității vizuale ale semenilor mei, de vreme ce există o soluție extrasenzorială eficientă pentru ieșirea din acest impas fatidic. Cu mai bine de 30 de ani în urmă, eu mi-am îmbunătățit pe cale extrasenzorială simțul văzului, dincolo de pragul accesibil speciei umane terestre și am renunțat la ochelari de vedere. Procedeul nu este complicat, poate fi la îndemâna tuturor semenilor cărora le-a slăbit vederea. Eu văd perfect fără ochelari și citesc cu claritate și cele mai mici litere; și pot să observ detaliile unor obiecte situate la distanțe de 4-5 kilometri. Acuitatea mea vizuală se menține în parametri optimi și la vârsta de 83 de ani. Am rezolvat acest impediment al speciei umane în urma activării energiilor extrasenzoriale, ce se află din stare latentă în subconștientul uman. Aceste energii subtile se transmit genetic între generații. Pentru a le ”trezi” din stare latentă, trebuie să fie înființată o școală sau o fundație pentru activarea energiilor subconștiente ale omului. Dar acest lucru nu poate fi realizat decât cu donații bănești. Aștept oferte concrete în acest sens.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.