Scrisoare deschisă.

Domnule general (r), Emil Străinu,

Cititori ai revistei online JURNAL PARANORMAL m-au informat, că publici în continuare pe internet - prin trepădușul tău iresponsabil, I.M. - tot soiul de aberații la adresa mea. Văd că nu renunți la blestemății, deși ai ajuns la o vârstă înaintată la care ar trebui să predomine înțelepciunea. Din cauza obsesiilor tale patologice ți-a fost retras și permisul port-armă, după un incident violent pe care tu l-ai provocat.

Trebuie să renunți la invidia care te roade, în urma succeselor înregistrate de cercetători în domeniul fenomenelor situate la limitele cunoașterii. Tu ai declarat la Cercul Militar Național din București, de față cu mine, că alături de prietenul tău (generalul rus) sunteți cei mai mari specialiști din lume la capitolul fenomenelor extrasenzoriale. Sărman umanoid naiv! Știrile pe care tu le pescuiești fără discernământ de pe internet, nu au nicio legătură cu fenomene extrasenzoriale propriu-zise; iar ”Protocoale” pe care tu le-ai plagiat pentru cărțile tale, destinate ”învățării” detecției extrasenzoriale, nu au nicio eficiență practică. Informații reale asupra cercetării fenomenelor extrasenzoriale nu se publică pe internet, întrucât sunt clasificate la cel mai înalt nivel guvernamental.

Când eu eram implicat în cercetare experimentală asupra unor fenomene extrasenzoriale, tu te ocupai cu bișniță. Vindeai cutiuțe din tinichea umplute cu pământ, despre care ai afirmat în mass-media, că sunt dispozitive cuantice din ultima generație, pentru anihilarea germenilor tuturor bolilor de care suferă omenirea. Dacă ai făcut aceste afirmații în stare de ebrietate, este scuzabil oarecum faptul; dacă ai fost treaz, atunci este grav întrucât ești posesorul unui doctorat în științe fizice. Dacă vei persista să mă ataci prin articole abjecte postate pe internet de trepădușul tău, îți voi răspunde pe măsură. Iată ce îți propun:

În decurs de 30 de zile să fie șterse toate inepțiile postate pe internet de trepădușul tău din dispoziția ta, care au legătură cu numele meu, inclusiv informația falsă că aș fi murit. Dacă refuzi oferta, după expirarea termenului de 30 de zile să te aștepți la o ripostă consistentă din partea mea.

Îți vei pierde titlul de doctor în științe, întrucât voi publica declarațiile date de doi foști colegi ai tăi, din care rezultă că teza ta de doctorat este plagiată în proporție de peste 80%. Drept consecință, voi cere autorităților abilitate să îți retragă titlul de doctor.

Fișă de obiectiv (dosarul de urmărire) pe care l-ai întocmit pe numele meu, împreună cu trepădușul tău, la are ați atașat o fotografie recentă de a mea extrasă din JURNAL PARANORMAL, se află în posesia mea. Voi cere autorităților abilitate să deschidă o anchetă asupra acestui caz.

Voi cere anchete și asupra ”interviurilor” false pe care le-ai publicat în numele meu în presa autohtonă, în care eu ”făceam” declarații născocite de mintea ta scăpată de sub control.

Dețin informații verificate asupra persoanei tale, care îți vor macula gradul militar pe care l-ai obținut cu ajutorul meu și pentru care încasezi o pensie corespunzătoare. Nu ar fi mai cu folos pentru tine, să sistezi atacurile la persoana mea și să dai dispoziție trepădușului tău iresponsabil să șteargă toate inepțiile postate pe internet în care apare numele meu, ca să încheiem acest conflict iscat de tine?

Ordonă trepădușului tău să mai fure corespondența din cutia mea poștală, aflată la parterul blocului. A stricat și încuietoarea cutiei poștale. Prin sustragerea corespondenței adresate altuia comiteți o ilegalitate, care este pedepsită ca atare. Tu știai unde locuiesc, așa că l-ai îndrumat la adresă sigură. Ai intrat în locuința mea zilnic timp de lună și jumătate, când eu am monitorizat extrasenzorial pentru Celula de criză de la Palatul Cotroceni pe cei trei jurnaliști români ”răpiți” în Irak. Din Celulă de criză și tu făceai parte, cu gradul de colonel. Ai fost avansat general datorită muncii de curierat pe care ai prestat timp de o lună și jumătate, când duceai la Palatul Cotroceni rapoarte zilnice pe care le făceam, referitoare monitorizarea extrasenzorială făcută asupra celor trei jurnaliști români din Irak. Tu nu ai participat la monitorizare extrasenzorială a jurnaliștilor români, întrucât nu ai cunoștințe necesare în acest domeniu de frontieră; ai fost un simplu curier. Hărțile secrete ale NATO pe care le-am folosit pe parcursul monitorizării extrasenzoriale, au rămas la mine timp de 2 luni până te-ai îndurat, la insistențele mele repetate, să le ridici. Așa înțelegi tu să păstrezi secretul militar?

Plata cuvenită subsemnatului pentru monitorizare extrasenzorială a jurnaliștilor români din Irak, stabilită împreună șeful SPP, nu a ajuns la mine. A m aflat ulterior, că banii au fost ridicați de tine și printr-un miracol au dispărut. Din ce aluat ești plămădit, că răspunzi cu abjecții pentru că te-am ajutat să obții gradul de general? Tu mă silești prin atacuri obsesive, să vorbesc despre ce nu trebuie vorbit. Rezultatele detecțiilor extrasenzoriale făcute de mine asupra celor trei jurnaliști români ”răpiți” în Irak și pentru ”eliberarea” cărora au fost scoși din țară o grămadă de bani, au fost secretizate de autoritățile din România pentru următorii 50 de ani. De tine depinde să încetăm discuțiile pe această temă. Ordonă trepădușului tău dezaxat să șteargă toate inepțiile pe care le-a postat internet la adresa mea și să uităm că ne-am cunoscut. În caz contrar, după expirarea termenului de 30 de zile să te aștepți la o ripostă corespunzătoare din partea mea.

Vasile Rudan