Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Scrisoare deschisa: În atenția domnului Crin Antonescu, candidat la președinția României

Domnul Rareș Mănescu, primar al sectorului 6 din București, vicepreședinte al Partidului Național Liberal și președinte al organizației PNL sector 6, a sistat odată cu preluarea funcției de primar reabilitarea  termică a blocurilor din sectorul 6. Interesant este faptul că până la venirea dlui Rareș Mănescu ca primar al sectorului 6, erau bani pentru reabilitarea termică a blocurilor iar după înscăunarea dlui Rareș Mănescu ca primar,  banii rezervați pentru acest scop s-au evaporat.

Așa a rămas de izbeliște blocul I-12, situat pe strada Arieșul Mare, o arteră intens circulată. Nutrim nădejdea că, măcar în ceasul al 12-lea al propagandei dv electorale, să-l convingeți pe domnul primar al sectorului  6, subalternul dv pe linie de partid, să dea dispoziție pentru reabilitatea termică a blocului I-12, de pe strada Arieșul Mare, care a rămas unicul bloc nereabilitat termic de pe stradă. Astfel ca să nu mai tremurăm de frig și în iarna următoare. Se spune că reabilitarea termică a blocurilor se face pe bani europeni.

P.S. Se vede treaba că domnul primar Rareș Mănescu se ocupă numai de prosperitatea familiei dsale. Soția sa, dna Ramona Mănescu, deputat în Parlamentul European, participă la alegeri pentru un nou mandat european?

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.