Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Se dorește eliminarea revistei online Jurnal Paranormal de pe facebook

O reputată cercetătoare, cu doctorat în medicină, care a urmat cursurile mele de activare a energiilor subconștiente umane și aplică cu succes efectul Rudan, semnalează că a fost contactată de facebook în legătură cu persoana mea și revista online JURNAL PARANORMAL. Redăm câteva fraze din sesizarea domniei sale:

”Vă mai spun în încheiere că facebook mi-a cerut să confirm că pagina dvs este una reala, iar că site-ul și email-ul de pe site vă aparțin. 

Aceasta îmi arată că s-a cerut facebook închiderea paginii dvs de către una sau mai multe persoane. Ar fi bine să aveți în vedere acest aspect.”

Nu am cerut permisiunea doamnei doctor să îi public numele. În ce privește intervenția pe facebook a unor persoane controversate în legătură cu activitatea mea, consider că este efectul refuzului de a achita taxă de protecție unui emisar trimis de un cunoscut general în rezervă din ‘’servicii”. Și are implicații mult mai mari, din cauza articolelor pe le public în JURNAL PARANORMAL, care nu pot fi combătute cu dovezi viabile de nicio instituție specializată. În curând voi oferi detalii în acest sens.

Alexandru Paul Moraru, realizator de emisiuni pe teme medicale la o televiziune autohtonă, declarase anterior că este evreu și are o intuiție specifică etniei sale. Iată ce postează pe internet acest realizator tv:

Alexandru Paul Moraru: […] V.RUDAN ....nu mai este activ ....altcineva scrie in locul lui ....mi.au spus si altii

În privința mea, intuiția lui Alexandru Paul Moraru îi joacă feste. Eu sunt autorul articolelor pe care le public. Nu cumva articole pe care le-am publicat in JURNAL PARANORMAL despre Industria farmaceutică, au fost la originea acestei calomnii incalificabile, pornită de Paul Moraru pe internet? A se vedea și articolul din JP intitulat VASILE RUDAN: ”AM LUAT DECIZIA SĂ NU MAI PARTICIP LA EMISIUNI DE TELEVIZIUNE DIN ROMÂNIA”.

Mă uit la chipul lui Alexandru Paul Moraru (la televizor), ce poartă ochelari de vedere și mă mir de neînțelegerea care există în capul său. Mă atacă pe internet în loc să mă ajute să tipăresc și să difuzez revista JURNAL PARANORMAL, în care voi publica metoda de activare a energiilor extrasenzoriale umane, ca să își îmbunătățească și dânsul acuitatea vizuală și să renunțe la ochelari de vedere.

Observația este valabilă și pentru fostul colonel de securitate – în prezent general pensionar cu o stea -, bolnav de obezitate morbidă și cu boli asociate supraponderabilității, care ar putea să se vindece de obezitate dacă ar aplica metoda extrasenzorială descoperită de mine cu mai bine de patru decenii în urmă, privind reducerea masei corporale umane. La regnul animal, în sălbăticie, nu există niciun animal obez, pe când specia umană se află pe marginea prăpastiei la capitolul obezității morbide.

Știu că mai sunt și alți semeni cărora le cade greu la stomac JURNAL PARANORMAL. Trebuie să fim îngăduitori cu opiniile altora, chiar dacă sunt în opoziție cu punctul nostru de vedere. Omenirea a dat naștere deopotrivă, la genii și la indivizi mediocri care se cred deștepții pământului. Și cei din urmă vor să indice calea de urmat pentru specia umană. Dar fiecare om sănătos beneficiază de un creier funcțional, în stare să discearnă adevărul de minciună.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.