Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Secrete guvernamentale: știința oficială nu este totuna cu știința reală

NASA a recunoscut de curând sub presiunile opiniei publice din SUA, că a disponibilizat 12 cosmonauți cu pregătire militară. Nu se specifică care este efectivul de cosmonauți militari deținut de SUA în spațiul cosmic. Din documente oficiale secrete americane ar rezulta, potrivit relatărilor unor hackeri care au penetrat sistemele de siguranță electronică ale arhivelor militare ale SUA, că există o armată secretă în spațiul cosmic din care fac parte și cosmonauți non-tereștri. Cât despre vehicule pe care zboară militarii în spațiul extraterestru, acestea au ajuns la nivelul secretelor… publice. Armata americană a pus mâna la sfârșitul celui de-al doilea Război mondial pe arhivele secrete ale SS, care conțineau și planuri pentru nave cosmice. Redăm mai jos, spre exemplu, unul dintre proiectele descoperite cu acel prilej.

Aparat de zbor cosmic HAUNEBU III

Diametru: 71 metri.
Acționare: tachionator Thule 70 plus Schumann – Levitator (blindat).
Distribuția: impuls câmp magnetic.
Viteza: 7000 km/h. Max. 40.000 km/h.
Echipaj: 32 oameni.
Capacitate cosmică: 100%.
Capacitate generală de zbor: ziua și noaptea, în orice condiții meteorologice.

 

Aparat de zbor cosmic din clasa HAUNEBU.


Planurile pentru astronave din clasa ANDROMEDA prevedeau o viteză de propulsie în spațiul cosmic de 300.000 km/oră, teoretic viteză nelimitată. Astronavele ANDROMEDA erau dotate și cu garaje pentru aparatele de zbor cosmic HAUNEBU. În noaptea de 22/23.09.1980 peste 20 de martori oculari adulți (printre care și cadre militare de la M.Ap.N.) și 12 elevi au asistat la andocarea a unui aparat de zbor din clasa HAUNEBU, într-o imensă navă cosmică sub formă de trunchi de con cu baza mare în sus, deasupra poligonului experimental din Curbura Buzăului. (A se vedea și articolul Fenomenul OZN din Curbura Buzăului.)

Savantul Henri Coandă, vorbind studenților despre nave extraterestre. (Fotografie realizată de autor.)

Henri Coandă a declarat la data de 17.12.1970, la întâlnirea cu studenții de la Universitatea Politehnică din București, că a construit și a experimentat în anii 1938 – 1939, în nordul Africii, aparate de zbor de formă lenticulară, având masa de 800 – 1200 kg. Nu a spus cine era beneficiarul acestui proiect. Autorul a fost de față când Henri Coandă a făcut această declarație. Cercetările experimentale pe care le-a făcut Henri Coandă erau cumva în folosul Germaniei, de a fost condamnat în Franța pentru înaltă trădare la sfârșitul războiului și era să fie executat prin împușcare? De ce biografii lui Henri Coandă evită acest subiect? Au trecut de mult cei 50 de ani reglementari pentru păstrarea secretului. Sau este un secret prea mare pentru a fi adus la cunoștința publică?

Henri Coandă a mai făcut o afirmație, aparent incredibilă: ființa umană se poate propulsa în spațiul cosmic, folosind propriile sale energii gravitaționale. Trebuia inventat doar un dispozitiv tehnic care să ecraneze aceste energii, pentru a le dirija într-un sens prestabilit. 

Aerodina lui Henri Coandă, pentru uzul științei tradiționale.


Între timp au pătruns în clubul națiunilor cu armate în spațiul cosmic Anglia – guvernul britanic a alocat un culoar de zbor exclusiv pentru nave cosmice, pentru evitarea coliziunilor cu aeronave terestre -, Rusia și China; și posibil Germania, Franța și Japonia. Se pune întrebarea, cine va fi inamicul în viitorul apropiat al armatelor terestre din spațiul cosmic, din care fac parte și umanoizi non-tereștrii?

Omul își poate activa energiile extrasenzoriale subconștiente

Omul a pierdut de-a lungul evoluției sale tehnologice abilități senzoriale și extrasenzoriale importante, asemănătoare cu cele existente la specii de animale, ce îi facilitau existența pe planeta noastră supusă fenomenelor geodinamice violente, hidrologice și meteorologice devastatoare. Detecția și teledetecția extrasenzorială, telepatia, premoniția pericolului sunt abilități ancestrale ale omului, ce se transmit pe cale genetică din generație în generație și pot fi activate. Vom avea nevoie mai curând decât ne imaginăm de aceste aptitudini. 

Extratereștrii colaborează cu pământenii, privind transferul unor tehnologii extraterestre

Paul Hellyer, fost ministru al Apării în Canada.

Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada, face dezvăluiri directe și tranșante în cadrul unei audiții oficiale. Există mai multe specii de extratereștri care au vizitat și continuă să viziteze Pământul, fiecare cu interesele sale. Printre aceste specii el amintește pe cei din Zeta Reticuli, cei din Orion, apoi pe cei din Pleiade și din Andromeda. Aceasta audiție oficială este unică, fiind una dintre cele mai clare confirmări ale realității existenței extratereștrilor. Paul Hellyer a depus mărturie că există cel puțin doi extratereștri, care lucrează în prezent cu guvernul american în cadrul unui proiect ce vizează transferul către SUA a unor tehnologii extraterestre.

Au făcut declarații despre existența extratereștrilor și Richard French, fost locotenet-colonel în cadrul Forțelor Aeriene ale USA (USAF), colonelul Dwynne Arneson, de la U.S. Air Force – SAC Control Officer, Prof. Robert Jacobs, de la U.S. Air Force – Vandenberg Air Force Base, Prof. emerit Jack Kasher, fizician la Universitatea Nebraska, Chase Brandon, fost agent CIA, Clifford Stone, U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team, care afirmă că a participat la convorbiri cu o rasă umanoidă din alt sistem Solar, Harry Allen Jordan, de la U.S. Navy, Radar Operator – USS Roosevelt, John Callahan, Senior FAA Official, Accidents, Investigations și alți oficiali sau foști oficiali americani. Existența unității militare U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team confirmă aceste declarații. Și în Rusia a fost înființată în decembrie 1989 Unitatea militară specială 10003, din ordinul șefului de Stat Major, generalul Mikhail Moiseev, ce avea misiunea de a media relațiile cu extratereștrii. (A se vedea articolul Mărturii ale unor generali ruși despre existența extratereștrilor.)

Extratereştrii spun că au creat rasa umană prin mutații genetice

Conform unor documente secrete arhivate de un cercetător de la Departamentul de Apărare al SUA, extratereştrii care colaborează cu pământenii la anumite proiecte confidenţiale, spun că ei ne-au creat pe noi pe cale genetică, prin prelevare de gene de la versiuni mai vechi ale lui homo sapiens. Şi că ei, la rândul lor, au fost creaţi de o altă rasă extraterestră mai evoluată, având pielea portocalie şi o statură de 2,10 – 2,40 m. La Scăieni, în Curbura Buzăului (România), în anii ’60 a fost descoperită o necropolă cu schelete gigantice de 2,20 – 2,40 metri. Întâmplător au fost observate fenomene OZN deasupra acestei necropole. (A se consulta și articolul Adevărul despre civilizațiile extraterestre.)

După cum poate constata din datele sumare prezentate mai sus, există un decalaj semnificativ între știința destinată maselor umane și realitatea științifică cotidiană. Persoanele care acceptă să dezinformeze publicul contra-cost sau din alte motive în privința fenomenelor ce au loc în Univers, omit un lucru esențial. Viața actuală a omului pe Pământ este scurtă; foarte scurtă. Nu este totuna dacă omul va rămâne în memoria colectivă drept un semen integru, sau ca un mișel. Ființa umană își continuă existența și prin memoria colectivă a omenirii. În Universul în care trăim, lucrurile sunt legate indisolubil între ele.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.