Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Secrete guvernamentale: din cauza poluării mediului cu substanțe chimice și radiații electromagnetice, omenirea își pierde vederea

Pământenii se confruntă cu scăderea dramatică a acuității lor vizuale. Cauzele acestui flagel sunt cunoscute: contaminarea cu substanțe chimice a solului, a subsolului, a apelor de suprafață și a celor subterane, a aerului pe care îl respirăm, precum și poluarea planetei până la saturație cu radiații electromagnetice emise de zeci de milioane de surse tehnice aflate pe suprafața Terrei și în spațiul extraterestru. Pentru a nu leza interesele financiare ale industriilor mondiale poluante, guvernele nu întreprind studii serioase cu privire la nocivitatea asupra ființei umane a reziduurilor chimice rezultate din activități industriale și a faptului că specia umană actuală trăiește într-un păienjeniș de radiații electromagnetice, profund dăunătoare pentru organisme biologice. Evoluția civilizației tehnologice a făcut ca omul să devină din ce în ce mai vulnerabil în fața fenomenelor adverse, ce se manifestă zilnic împotriva sa. La speciile animale se menține constant simțul mirosului și evoluează neîncetat simțul văzului, ca o necesitate stringentă pentru supraviețuire într-un mediu din ce în ce mai ostil pentru organisme biologice.

Imaginea vizuală se formează în creier

Se știe că un organ biologic dacă nu este folosit la parametri funcționali, se atrofiază. Printr-un impuls cerebral se poate rezolva această spinoasă problemă a omenirii, întrucât imaginea se formează în creier, nu în ochi. Creierul uman – nu numai uman – poate face minuni în acest sens. Există animale care au simțul văzului cu mult mai performant decât cel existent la specia umană terestră. De pildă, unele animale văd într-un spectru lărgit al radiațiilor vizibile, incluzând și radiații ultraviolete și infraroșii, invizibile pentru ființa umană. Felinele văd prada și pe întuneric, sunt și specii de animale care văd pe întuneric absolut, pentru că pot să-și regenereze retina ochilor în permanență. (A se consulta și articole pe această temă, publicate în Jurnal Paranormal.)

Specia umană pierde acuitatea vizuală, simțul mirosului și simțul auzului

Și omul este constituit din materie vie, asemănător cu celelalte specii biologice și posedă energii în stare latentă, comparabile cu cele existente în stare activă la animale. La specia umană, majoritatea proceselor cerebrale se află în regres. Omul își pierde acuitatea vizuală, simțul mirosului și simțul auzului. Prin lentilele ochelarilor, cea mai evoluată” ființă terestră are un câmp vizual restricționat, care face dificilă observarea unor fenomene ce se desfășoară în mediul apropiat. Sunt milioane de indivizi umani care poartă ochelari de vedere din copilărie. Ei nu au văzut niciodată cum arată, fără ochelari, lumea în care trăiesc. 

Omul este chinuit din fragedă pruncie prin corectarea continuă a acuității sale vizuale, cu lentile ale căror dioptrii cresc neîncetat. 


Deseori sunt întrebat de ce nu fac publică metoda psihică prin care am îmbunătățit, cu mai bine de 30 de ani în urmă, acuitatea mea vizuală dincolo de pragul accesibil speciei umane terestre. Procedeul nu este complicat, poate fi la îndemâna tuturor semenilor cărora le-a slăbit vederea, care nu sunt afectați de disfuncții cerebrale majore. Eu văd perfect fără ochelari și citesc cu claritate și cele mai mici litere; și pot să observ detaliile unor obiecte situate la distanțe de 4-5 kilometri. Acuitatea mea vizuală se menține în parametri optimi și la vârsta de 82 de ani. Totul se rezumă la funcțiile necunoscute ale creierului uman și la găsirea unor mijloace extrasenzoriale pentru a stimula aceste procese cerebrale.

În revista Nexus new times magazine și în Jurnal Paranormal, am făcut publică descoperirea efectului Rudan, cu detalii aplicative asupra acestui fenomen bioenergetic, care are multiple aplicații practice și în biologie. Cu ce m-am ales? La inițiativa mea de a înființa o școală de detecție extrasenzorială pentru populație, într-o zonă turistică, am primit numeroase propuneri dar nimeni nu s-a oferit să finanțeze acest proiect inedit. 

Handicapul pierderii acuității vizuale ale omenirii este promovat în secret de guverne, cu scopul protejării intereselor financiare ale industriei producătoare de ochelari de vedere, cu afaceri anuale de miliarde de dolari. Mă întreb, cât la sută din această sumă colosală este încasată de politicienii corupți, pentru menținerea acestei situații anormale. Oare oamenii politici sunt orbiți de mirajul banilor, încât renunță la simțul propriei vederi, în schimbul mijloacelor materiale pe care le procură cu banii încasați drept șpagă, oferiți de industria mondială. 

 

Procedeul psihic de recuperare a vederii umane pe care l-am descoperit pe cale experimentală, a fost clasificat de către eșalonul superior al M.Ap.N., înainte de evenimentele tragice din decembrie 1989. Nu mai vorbesc de faptul că am investit ani din viața mea în cercetarea acestui fenomen de frontieră. Altceva mă frământă. Mă întreb, câți dintre semenii mei ar avea curajul să înfrunte, alături de mine, reacția furibundă a industriei mondiale producătoare de ochelari de vedere, cu afaceri anuale de miliarde de dolari, când își vor da seamă că riscă să piardă enormele beneficiile bănești? Cunoscând curajul” majorității românilor, mă îndoiesc că se vor găsi mulți care să fie de acord cu mine, să declanșăm împreună o revoluție – pașnică, de-altfel - împotriva diminuării acuității vizuale a pământenilor, în dauna industriei menționate. Pe de altă parte, nu mă împac cu ideea să asist pasiv la pierderea acuității vizuale ale semenilor mei, de vreme ce există o soluție extrasenzorială simplă și eficientă pentru ieșirea din acest impas fatidic.

 

(Pentru acest articol, autorul a folosit imagini existente pe internet.)

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.