Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Secrete guvernamentale: experimente paranormale în poligonul militar din Curbura Buzăului

Cititori ai revistei online JURNAL PARANORMAL s-au interesat, care este poziția mea față de postarea unui corespondent al Forumului Rufon, privind implicarea mea în experimente paranormale din poligonul militar din Curbura Buzăului. Redau textul postat pe Rufon:

Tatal meu a fost ofiter si asigura paza poligonului militar secret in care Vasile Rudan facea experimente paranormale. Inainte de a muri, tata mi-a spus niste chestii interesante. Ca atunci cand Vasile Rudan intra in poligon, dispozitivul de paza intra in alerta maxima pe o raza de 5 km. Era interzis orice acces in zona. Dupa revenirea lui Henri Coanda in tara, se vorbea ca acolo se experimenta un dispozitiv tehnic de teleportare, cu componete instalate pe mai multe stanci. Pe savantul Coanda tata nu l-a vazut niciodata acolo, dar Rudan era un fel de sef absolut.

Pana acum, Rudan s-a ferit sa raspunda la cateva intrebari jenante: ce s-a intamplat cu adevarat cu cei doi militari cobai care s-au dezintegrat in timpul experimentelor? Cum de au disparut cei doi braileni, cadre militare ale Ministerului de Interne, daca inainte de aceasta intamplare poligonul a fost dezafectat prin dinamitare? De ce un prim-secretar PCR al judetului Buzau a fost batut bestial pentru ca s-a apropiat de poligon iar dupa cateva zile a murit? De ce a murit subit de "atac de cord" urmatorul prim-secretar al judetului Buzau dupa ce a trimis in zona un ofiter de securitate cu radio telefon sa raporteze ce se intampla in zona poligonului?

In privinta cursului de autoaparare extrasenzoriala... asta vrea sa fie o compensatie pentru raul pe care l-a facut VR, fie si indirect, cu acele experimente sau a primit ordin de la masonerie sa produca paranormali pe banda rulanta care sa fie trimisi... unde? Din cate am aflat cursul ala nu e organizat de Rudan, el doar il preda in baza unui contract semnat cu NEXUS (mai bine zis cu CIA sau cu un alt serviciu de informatii strain). […]

Cum se face ca in zona poligonului VR si telepatii lui mucosi de 9-10 ani erau dotati cu radio telefoane Philips cu antena telescopica de 2 m, iar noi, ceilalti muritori, nu aveam dreptul sa avem nici macar radio telefoane jucarie, cu raza de actiune de 2-3 metri?  Sau cum explica Rudan suituatie penibila ca atunci cand era convocat la cabinetul generalului Ilie Ceausescu intra la stab imediat, in timp ce ofiteri superiori si generali trebuiau sa-si astepte randul in anticamera? Rudan spune ca stia doar din auzite cum trebuiesc instruiti viitorii killeri PSI. Stiu sigur ca realitatea e alta. El instruia killeri paranormali care dupa aceea erau facuti scapati peste granita.  […] In legatura cu acel curs, ramane cum am spus: pute a servicii secrete straine.

Față de cele declarate de corespondentul Rufon, nu am nimic de comentat. Responsabilitățile pe care le-am avut presupun păstrarea secretului profesional. ”Răul indirect” pe care îl menționează corespondentul Rufon, se poate reproșa oricărui cercetător pasionat de domeniul său. Fiecare descoperire științifică are și partea sa negativă. Cititorii JURNAL PARANORMAL pot depune mărturie, că de peste 10 ani eu pledez pentru dezvoltarea energiilor paranormale în scopuri umanitare.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.