Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Secrete guvernamentale. Generalul Ilie Ceaușescu a intenționat să înființeze o unitate militară, specializată în mijloace de luptă paranormale

Privim în jurul nostru și vedem ce ravagii a făcut în România, lovitura de stat din decembrie 1989. Industria românească, care a fost comparată cu industriile cele mai explozive ale timpului, a fost pusă pe butuci. Nave maritime au fost vândute; producția de utilaje petroliere pentru export a fost compromisă și alte obiective economice importante au fost neglijate și au intrat în paragină. Traversăm zilnic râul Dâmbovița, ce curge prin București și ne facem că nu vedem, că a fost regularizat pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Înainte de această muncă titanică, râul colmatat inunda frecvent cariere mărginașe și colcăia de șobolani. Regularizare la care se adaugă construcții de fabrici, uzine și combinate siderurgice pentru produsele cărora aveam piețe de desfacere externe, hidrocentrale și Canalul Dunăre-Marea Neagră, sisteme de irigații, flota de pescuit oceanic de care s-a ales praful sub administrație postdecembristă.

Dintr-o țară care nu mai avea datorii externe, România postdecembristă a ajuns la datorii de 103,6 miliarde euro, pe care trebuie să le plătim noi, poporul român. (Sursa: Banca Națională a României.) Anterior ”revoluției” din decembrie ’89, România avea de încasat miliarde de dolari din surse externe, pentru construcții de întreprinderi în diverse țări, printre care combinate pentru produse chimice, fabrici de ciment, din foraje petroliere, etc. Și toate aceste calamități au fost posibile prin neimplicarea cetățenilor în politica țării. Dreptul la vot democratic, care ar fi fost în măsură să schimbe lucrurile în favoarea cetățeanului, a fost tratat de români cu bășcălia tradițională cunoscută; iar consecințele delăsării noastre le suportăm în fiecare zi.

O descoperire științifică importantă, lăsată de izbeliște în România postdecembristă

Generalul de Securitate, Nicolae Pleșiță. 

Potrivit declarației generalului de Securitate, Nicolae Pleșiță, consemnată și publicată de jurnalista de investigații Adina Mutăr, generalul Pleșiță știa de ”echipa de paranormali ai Armatei” (expresia îi aparține), aflată sub comanda generalului Ilie Ceaușescu – șeful de facto al Armatei Române în perioada respectivă. Performanțele dobândite de-a lungul timpului de echipa menționată au fost excepționale, cu mult peste cele rusești și americane. În consecință, generalul Ilie Ceaușescu a luat hotărârea înființării unei unități militare, specializată în mijloace de luptă paranormale. Eu urma să particip la pregătirea de luptă a acestei unități militare. La intervenția generalului Ilie Ceaușescu am primit repartiție pentru un apartament cu 4 camere pe bulevardul Victoria Socialismului, în blocul A2. Lovitura de stat din decembrie 89 a zădărnicit eforturile pe care le-am depus împreună cu echipa mea timp de peste trei decenii în cercetări experimentale extrasenzoriale, efectuate sub controlul Armatei; și mi-a fost luat totodată, de către o gașcă de revoluționari”, apartamentul repartizat prin intervenția generalului Ilie Ceaușescu.

Generalul KGB Dmitri Fonarev, un agent psihic bine pregătit profesional.

Pentru a contracara informațiile care se vehiculau în România postdecembristă despre echipa de paranormali ai Armatei”, mai ales că am fost contactat și de doi emisari arabi, care mi-au propus să lucrez pentru un guvern în Orientul Mijlociu, care era dispus să pună la dispoziție fonduri financiare consistente, a fost trimis în România generalul rus de informații, Dmitri Fonarev. Generalul Fonarev a publicat în România o serie de lucrări, printre care și o carte cu titlul Metacontact despre fenomene paranormale. În cartea sa, generalul rus amestecă voit lucruri reale cu falsități certe despre detecția extrasenzorială, astfel încât nici un cititor neavizat să nu înțeleagă despre ce este vorbă. Lansarea cărții Metacontact a avut loc la Cercul Militar Național din București, la 15 aprilie 2010, în prezența unor jurnaliști și specialiști în domeniu.

Declarația generalului de brigada (r) Emil Străinu, făcută la Cercul Militar National din București, prilejuită de lansarea cărții scrise de generalul KGB, Dmitri Fonarev, este edificatoare. Emil Străinu a declarat în mod public, că este prieten cu generalul rus și că dânșii sunt cei mari specialiști în fenomene paranormale, nu cine se pretinde. Adică eu, care asistam la discursul său stupefiant. Și această declarație a fost făcută de un general român aflat în rezervă, în timp ce România făcea parte din structurile militare ale NATO.

General de brigadă (r) Emil Străinu. A se vedea capul de mort din argint de pe reverul hainei sale și insigna înfățișând un cap de extraterestru cuprins de flăcări, cusută în dreptul inimii.

Generalul Dmitri Fonarev a mijlocit, ca Emil Străinu să supervizeze comunicările la Secțiunea Acțiuni energo-informaționale din cadrul Sesiunii de comunicări științifice cu participare internațională – Strategii XXI, care s-a ținut la Universitatea Națională de Apărare. Generalul rus a exploatat naivitatea și vanitatea lui Emil Străinu, care este un ignorant notoriu în materie de energii extrasenzoriale și ia drept literă de evanghelie toate năstrușniciile publicate pe internet despre energiile subconștiente umane. Binecuvântat de zeul Bacchus și aflat sub îndrumarea generalului rus, Emil Străinu a deturnat obiectivele urmărite de Universitatea Națională de Apărare la sesiunea de comunicări pe teme de frontieră, aducând impostori de iarmaroc ca să facă demonstrații practice paranormale”. La un moment dat, întrerupând comunicarea citită de un participant, generalul român a exclamat: Atenționez persoana știută, să nu se mai joace cu creierul meu, că la mine nu ține!” De atunci am luat hotărârea să nu mai particip la comunicările organizate de Universitatea Națională de Apărare.

Și eu sunt de părere, că informațiile despre energiile extrasenzoriale umane nu trebuie să ajungă la persoane cu dizabilități psihice, care ar putea folosi aceste cunoștințe în sens malefic. Dar nu putem opri propagarea cunoștințelor despre energiile subconștiente ale omului, ce se transmit pe cale genetică între generații. Românii, care au creierul dezvoltat în parametri normali – și aceștia reprezintă majoritatea poporului român - trebuie să își cunoască posibilitățile extrasenzoriale, pentru a neutraliza acțiunile pornite de indivizi cu creierul subdezvoltat, care au drept scop învrăjbirea speciei umane.

Vasile Rudan


Nu pierdeți articolul următor din JURNAL PARANORMAL, cu titlul: SUNTEM OTRĂVIȚI ÎN FIECARE ZI CU BISFENOL (BPA).


 

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.