Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Secrete guvernamentale. Luna - o astronavă plasată pe orbita Pământului

Reverberația Lunii este similară cu a unei sfere goale

În anul 1969, astronauți şi cercetători de la NASA au studiat natura undelor seismice ce se propagă în solul lunar, folosind sonda Apollo 12 pentru a provoca un impact generator de unde seismice. Rezultatul obținut era diferit de orice fenomen seismic de pe Pământ. Prin impactul sondei Apollo 12 cu solul lunar, au fost înregistrate vibrații care se amplificau timp de o oră. Experimentul a fost analizat și de dr. Ross Taylor, un cercetător care a studiat mostre de sol de pe Lună, aduse de cosmonauți din misiunea Apollo 11. Despre vibrațiile Lunii asemănătoare celor provocate de o sferă goală, Taylor a precizat în publicația Apollo Lunar Surface Journal - editat de NASA, că experimentul a cauzat un rezultat diferit de cutremurele terestre. ”Acesta a fost unul dintre lucrurile extraordinare. Acel experiment, de pe Lună, a produs rezultate complet diferite de un cutremur terestru, care se stinge rapid. Undele de şoc au continuat să reverbereze în jurul lunii o oră sau chiar mai mult” – a declarat Ross Taylor. Ceea ce dovedește că Luna este o sferă goală, deci este o structură artificială amplasată pe orbita Pământului.

Cratere de pe Lună au aceeași adâncine indiferent de suprafață și au fundul convex în loc să fie concav

Adâncimea egală a craterelor de pe Lună, indiferent de suprafață acestora, vădește o structură metalică elastică, impenetrabilă pentru meteroriți. Craterele de pe Lună au fundul convex (rotunjit spre exterior) și nu concav rotunjit spre spre interior) cum ar fi fost normal pentru un satelit natural, bombardat cu asteroizi. În plus, în mostre lunare au fost găsite elemente chimice uraniu 236 și neptun 237, care nu se găsesc în solul terestru.

Adâncimea egală a craterelor lunare, indiferent de suprafață acestora, vădește o structură solidă elastică, impenetrabilă pentru asteroizi.

Ce se află în interiorul Lunii, depășește cunoștințele actuale ale oanenilor de știință. Îmi amintesc, că în timpul unei misiuni spațiale am citit un fax la Agerpres, provenit de la Agențiile de presă occidentale, care conținea un avertisment adresat guvernelor de pe mapamond, să evite fața invizibilă a Lunii. Textul avertismentului a fost arucat la coș din dispoziția redactorul-șef. De-a lungul timpului, au fost obsevate de astronomi lumini în mișcare pe suprafața Lunii. Și cosmonauții care au survolat Luna au văzut fenomene asemănătoare.

Structuri artificiale, fotografiate de sateliți.

Cosmonauții americani, dr. Buzz Aldrin și dr. Edgar Mitchell, au declarat, că pe Lună se află baze extraterestre

Dr. Buzz Aldrin.

Dr. Edgar Mitchell.

Cosmonauții americani, dr. Buzz Aldrin și dr. Edgar Mitchell, au declarat, că pe Lună se află baze extraterestre. Și savanții ruși susțin că există baze extraterestre pe Lună, dovedind acest fapt prin fotografii realizate de sondele spațiale rusești. Din această cauză, americanii și rușii au renunțat la explorarea suprafeței lunare. Oamenii de știință au emis ipoteza, că Luna este un corp artificial care a fost tractat din spațiu cosmic pe orbita terestră, pentru iluminarea Pământului în timpul nopții cu lumină solară reflecată de suprafața sa și pentru stabilizarea rotației planetei noastre. De-a lungul milioanelor de ani, suprafața Lunii s-a acoperit de un strat de praf cosmic și nu mai reflectă decât o parte din lumina Soarelui. Luna constituie totodată, potrivit concluziilor cercetătorilor, o platformă de monitoriaze a comportamentului speciei umane pământene.

Grosul omenirii preferă să trăiască în ignoranță cu privire la fenomene ce au loc în Univers, în loc să își pună mintea la contribuție să înțeleagă sensul vieții pe Pământ. Reacția pământenilor față de pandemia de coronavirus este edificatoare. Este neglijată sănătatea și viața omului în schimbul unor distracții primitive, care duc în mod inevitabil la exterminarea speciei umane pe Terra. Adevărul despre prezența Lunii pe orbita Pământului nu se poate divulga unor mase umane abrutizate, ale căror reacții sunt imprevizibile.

 

Vasile Rudan

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.