Secrete guvernamentale. Prin medicină paranormală, pot fi vindecați instantaneu mii de oameni infectați cu coronavirus!

Miracolul vindecării instantanee

În urma unui sondaj de opinie realizat în SUA, 73% dintre medicii chestionaţi au declarat că există miracole ale vindecării, majoritatea susţinând că au văzut vindecări miraculoase în faze terminale ale unor boli incurabile, determinate de procese psihofiziologice care sfidează ştiinţa medicală actuală. „Uneori oamenii se vindecă pur şi simplu, deşi medicii nu le mai dădeau nici o şansă de supraviețuire şi cred că atunci intervine mâna lui Dumnezeu”, a declarat doctorul Mushir Hassan de la spitalul Elmbrook Memorial; iar oncologul Carl Olson de la St. Mary’s din Columbia, spune: „Dacă definim un miracol drept ceva ce depăşeşte limitele medicinei, ale ştiinţei în general, atunci nu am nici o îndoială că unele cazuri întâlnite în lunga mea carieră se încadrează în această categorie.”

Potrivit unor observaţii clinice pertinente, există numeroase cazuri în care boli socotite drept incurabile, se vindecă instantaneu datorită un factori necunoscuţi de medicina actuală. Pur şi simplu boala dispare, fără a se interveni în vreun fel cu mijloace medicale. Doctorul Alexis Carrel, laureat al Premiului Nobel pentru medicină, a studiat și a confirmat, împreună cu echipa sa, numeroase cazuri de vindecare instantanee, în special la pacienți bolnavi de cancer. „Procesul de vindecare – a declarat doctorul Alexis Carrel - se schimbă puțin de la un individ la altul. Adeseori, omul simte o mare durere; apoi vine senzația subită a unei vindecări complete. În câteva secunde, în câteva minute sau cel mult în câteva ore, plăgile se cicatrizează, simptomele generale dispar, pofta de mâncare revine. Uneori, dezordinile funcționale dispar înaintea leziunii anatomice. Deformările osoase caracteristice morbului lui Pott, ganglionii neoplazici, mai persistă încă două sau trei zile din momentul vindecării. Miracolul se caracterizează mai ales printr-o accelerare extremă a proceselor de vindecare organică.”

Vindecătorul german, Bruno Gröning, a demonstrat că pot fi vindecați instantaneu mii de bolnavi incurabili

Potrivit surselor documentare, Bruno Gröning a activat ca tămăduitor în Germania între anii 1940 – 1950. (A se vedea și articolul publicat în Jurnal Paranormal, intitulat Bruno Gröning - un miracol în psihoterapie.) Bruno Groning a vindecat zeci de mii de bolnavi incurabili, în grupuri masive de câte 5.000 – 10.000 de indivizi. Au depus mărturie despre capacitățile sale vindecătoare și medici, pe care el i-a vindecat de boli incurabile pentru medicina actuală. Dintre miile de martori oculari, care au asistat la vindecările în masă făcute de Bruno Gröning, redăm declarația unui medic, al cărui tatăl fost vindecat de o boală cumplită. „Bolnavii s-au sculat din scaunele cu rotile și au început apoi să le împingă singuri. Lucrul acesta l-am văzut cu ochii mei. Când am văzut efectele la cei în cărucioare, la tânărul orb care a început să vadă iar mai târziu la tatăl meu, logic că mi-am schimbat părerea. Atunci trebuie să-ți schimbi părerea, realitatea te convinge.” A se vedea articolul: Bruno Gröning - un miracol în psihoterapie.

Mii de bolnavi incurabili așteaptă să fie vindecați instantaneu de Bruno Gröning. Și a vindecat pe toți!

Și viața autorului acestui articol a fost salvată, la începutul lunii decembrie 1989, prin vindecare paranormală spontană. A se citi articolul: Vindecarea paranormală a unor boli incurabile.

PRIMUL PAS A FOST FĂCUT CĂTRE MEDICINĂ PARANORMALĂ, PRIN TERAPIA PLACEBO

Terapia placebo are impact direct asupra creierului uman, fără medicamente cu substanțe chimice active. Bolnavul poate fi tratat chiar și cu apă de izvor, dacă este convins în sinea sa că astfel se va vindeca. Calea spre vindecare trece prin creierul omului, care are un rol covârșitor în procesul tămăduirii organice. Recent, Asociaţia Medicală Germană (BAK) a recunoscut, că mai bine de jumătate din medicii germani prescriu bolnavilor medicamente placebo. În Bavaria, procentul se ridică la 88%. Directorul BAK a declarat că „Medicaţiile de tip placebo au un impact mai puternic şi mai complex decât ne aşteptam, constituind o componentă importantă a medicinei actuale”. Comparativ cu medicamente de sinteză, produsele placebo nu produc efecte secundare și nu costă mult. Și în SUA aproximativ 50% dintre medicii prescriu deja tratamente cu medicamente placebo.

Medicamentele placebo acționează direct asupra creierului bolnavului.

PASUL URMĂTOR: ACTIVAREA ENERGIILOR PARANORMALE DIN SUBCONȘTIENTUL UMAN

Specia umană deține în subconștient energii paranormale fantastice, ce se transmit pe cale generică între generații - energii care așteaptă să fie activate și puse în slujba omenirii. Omul se poate vindeca instantaneu de orice boală, prin mijloace extrasenzoriale (paranormale). Medicamentele produse de Industria farmaceutică actuală nu sunt destinate să vindece maladiile, ci să le întrețină în stare cronică, pentru a-i sili pe bolnavi să cumpere și să consume medicamente toată viața. A se vedea în acest sens, articolul din JURNAL PARANORMAL intitulat: Atenție, medicamentele nu sunt elaborate ca să vindece bolile! Calea de urmat pentru salvarea omenirii constă în activarea energiilor extrasenzoriale din subconștientul uman și aplicarea medicinei paranormale.

Somnul rațiunii naște monștri

Dacă nici argumentele prezentate în acest articol, care nu pot fi combătute de niciun om cu minte normală nu vor trezi omenirea din somnul rațiunii, înseamnă că nu mai este nimic de făcut pentru salvarea de la dispariție a speciei umane terestre. Este cunoscut faptul, că SOMNUL RAȚIUNII NAȘTE MONȘTRI. Cu urmările de rigoare. Patronii trusturilor farmaceutice, care elaborează vaccinul pentru a încerca să combată pandemia coronavirus, au declarat în mod public, că nu își asumă răspunderea pentru efectele secundare negative pe care le va avea vaccinul asupra sănătății omului. În plus, apar noi tulpini de coronavirus, care scapă de sub control…

Vasile Rudan