Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Secrete guvernamentale: prin schimbarea orelor, Uniunea Europeană participă la genocidul speciei umane

Prin refuzul de a se implica în oprirea obiceiului abominabil de schimbare de două ori pe an a orelor, în pofida concluziilor oamenilor de știință potrivit cărora această procedură are consecințe deosebit de grave la nivelul sănătății organice și psihice ale omului, Uniunea Europeană se face părtașă la crime împotriva umanității. De ce nu intervin europarlamentarii în oprirea acestei calamități declanșate asupra sănătății umane, veți afla citind acest articol, care cuprinde și pasaje din alte articole publicate în Jurnal Paranormal pe această temă. 

Profesor dr. Till Roenneberg

Profesorul dr. Till Roenneberg de la Universitatea Ludwig Maximillian din Munchen, a declarat că, din cauza trecerii la ora de vară, costurile medicale ale Uniunii Europene trec de 131 de miliarde euro, pentru că nu s-au luat în calcul toate bolile ce se pot declanșa în urma bulversării metabolismului uman. ”Nici politicienii nu se înghesuie să schimbe această reglementare. Parlamentarii europeni consideră că nu este de competența lor să schimbe regula privind trecerea la ora de vară, ci ţine de legea fiecărui stat în parte. Pe de altă parte, statele susţin că Parlamentul European este cel care poate face ceva în privinţa acestei probleme, iar instituția europeană se apără din nou susținând că nu ea trebuie să oprească această practică, din moment ce nu ea a pornit-o”, a afirmat profesorul Roenneberg cu privire la acest subiect. (Sursa: Huffington Post).

Studii pertinente făcute de oameni de știință, ce s-au pronunțat împotriva menținerii orei de vară, au apărut în publicații de prestigiu, cum ar fi Current Biology, New England Journal of Medicine, revista Science, etc.

Legătura dintre refuzul Uniunii Europene de a sista schimbarea orelor și profiturile industriei farmaceutice

Într-un studiu publicat în revista Science, cercetătorii de la Spitalul Barnes Jewish din St. Louis susțin că trecerea la ora de vară influențează grav sănătatea organică și mintală a speciei umane. Această calamitate îndreptată dinspre UE asupra sănătății europenilor, are loc pe fondul creșterii veniturilor industriei farmaceutice cu peste 131 miliarde euro, bani ce provin din costul medicației necesare pentru a contracara parțial   pagubele produse la nivelul sănătății omului, cauzate de trecerea la ora de vară. Este de la sine înțeles faptul, că unii politicieni corupți din Uniunea Europeană încasează comisioane grase de la patronii industriei farmaceutice, în schimbul subminării sănătății propriilor cetățeni.

Chimistul Shane Ellison: ”Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația”

Shane Ellison, om de știință cu masterat în chimie organică. 

„Sunt chimist. Îmi place abordarea științifică. Când am lucrat în industria farmaceutică – acolo m-am ciocnit cu respingerea completă a științei. În aceste companii farmaceutice, în interviuri de angajare nu ezitau să spună următoarele: “Țineți minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm”.

„Deci este un model de business care oferă oamenilor medicamente toată viața. Ce este de făcut când se termină simptomele? Următorul nivel de publicitate a medicamentelor – inventarea maladiilor.”

„Fiind chimist, eram surprins că se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide. Acest lucru se depistează în toate laboratoarele, medicamentele sunt periculoase, ineficiente, provocând aceleași efecte pentru care ele sunt concepute.”

Cel puțin 125 de mii de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici

Potrivit opiniei unor oameni de știință responsabili, medicina care vindecă definitiv nu este rentabilă. Firmele din industria chimică sunt interesate să producă medicamente care să nu vindece boala, ci să cronicizeze durerile cu medicamente cronicizante, mult mai rentabile decât cele care vindecă pentru totdeauna. Boala trebuie să revină din momentul în care nu se mai iau medicamente, iar efectele adverse ale medicamentelor trebuie să declanșeze ale maladii, astfel încât oamenii să fie siliți să cumpere și să consume toată viața cât mai multe medicamente.

Despre elaborarea unor medicamente care să vindece definitiv bolile, fără efecte secundare dezastruoase asupra bolnavului, nu se vorbeşte decât rareori. Există posibilitatea, sunt de părere oamenii de ştiinţă onești, să fie realizate în prezent asemenea medicamente. Numai că acest lucru nu intră în vederile industriei farmaceutice. Printre alte mărturii în acest sens, cităm din interviul dat de laureatul Premiului Nobel pentru Medicină, Richard J. Roberts, publicației spaniole La Vanguardia, cu titlul Medicamentul care vindecă definitiv nu este rentabil.

Profesor dr. Richard J. Roberts, laureat al Premiului Nobel pentru medicină.

“Richard J. Roberts: „Am dovezi că în anumite cazuri, cercetătorii care depind de fonduri private ar fi putut descoperi medicamente foarte eficace, care ar fi pus capăt cu totul anumitor boli...”

Reporter: „Și de ce s-a renunţat la cercetări?”

RJR: „Pentru că industria farmaceutică este mai degrabă interesată să vă ia mai mulţi bani, nu să vă vindece pe dumneavoastră, aşa că dintr-o dată, cercetarea respectivă este deviată către descoperirea de medicamente care nu vă vindecă întru totul, ci doar cronicizează boala şi vă face să resimțiți o îmbunătățire ce va dispărea din momentul în care nu mai luaţi medicamentul.”

Reporter: „Este o acuzație destul de gravă.”

RJR: „Ei bine, este un lucru obişnuit ca firmele din industria de medicamente să fie interesate în linii de cercetare nu pentru a vindeca, ci pentru a croniciza durerile cu medicamente cronicizante, mult mai rentabile decât cele care vindecă o dată pentru totdeauna. Şi nu trebuie decât să urmăriţi analiza financiară din industria farmaceutică ca să verificaţi ce spun. (...) Medicina care vindecă definitiv nu este rentabilă şi de aceea nu se fac cercetări în acest domeniu.”

Reporter: „Politicienii nu intervin?”

RJR: „Nu vă faceți iluzii; în acest sistem politicienii sunt simpli angajaţi ai marilor capitaluri, care investesc atât este nevoie pentru ca fii lor să fie aleşi; iar dacă nu sunt aleşi, să îi cumpere pe cei care sunt. Pentru capital există un singur interes: să se multiplice. Aproape toţii politicenii – şi ştiu ce vorbesc – depind cu neruşinare de acele companii multinaţionale farmaceutice care le finanţează campaniile. Restul sunt vorbe goale.” […] „S-a renunțat la cercetarea pentru antibiotice, pentru că sunt prea eficiente și vindecau complet. Și pentru ca nu s-au produs noi antibiotice, microorganismele infecțioase au devenit rezistente și azi tuberculoza, care fusese învinsă când eram eu copil, reapare și a ucis anul acesta peste un milion de oameni.”

State europene care au renunțat să mai schimbe orele

Rusia, Ungaria și Turcia au renunțat să mai schimbe orele, cu scopul protejării sănătății populației umane. Restul țărilor din Uniunea Europeană țin hangul în continuare Industriei farmaceutice, în dauna ravagiilor provocate la nivelul sănătății organice și mintale ale propriilor cetățeni. Potrivit unor statistici ale Organizației Mondiale ale Sănătății (OMS), fiecare al patrulea cetățean din UE suferă deja de maladii psihice, care se cer a fi tratate în clinici de specialitate.

Costurile estimative ale genocidului europenilor prin schimbarea de două ori pe an a orelor

Se cheltuiesc anual peste 131 miliarde euro din banii publici, pentru tratamente medicale cauzate de maladiile pe care le face le face populația în urma schimbării orelor. Prin medicamentele prescrise se declanșează alte boli, provocate de efectele secundare ale medicației actuale. La care se adaugă pierderile cauzate de absența populației la locurile de muncă, prin îmbolnăviri pricinuite de bulversarea metabolismului uman în urma schimbării orelor. Plus pierderi bănești din cauza staționarii timp de oră a trenurilor din țările Uniunii Europene, etc. Total estimativ: sute de miliarde euro risipiți din banii europeni, pentru protejarea afacerilor Industriei farmaceutice. A se citi: pentru șpaga unor europarlamentari corupți, în dauna sănătății cetățenilor pe care ar trebui să-i reprezinte. De noi depinde dacă Uniunea Europeană va continua să participe la genocidul speciei umane prin schimbarea orelor de două ori pe an,  sau va sista acest obicei anacronic.

 (Acest articol a fost ilustrat cu fotografii existente pe internet.)

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.