Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Secrete guvernamentale. Simțurile și super-simțurile speciei umane terestre

Secole de-a rândul s-a păstrat un secret absolut asupra miilor de civilizații umane existente în Univers, prin difuzarea unor informații eronate pentru uzul cetățenilor de rând. A se vedea în acest sens și articolul apărut recent în JURNAL PARANORMAL, cu titlul NASA a divulgat un secret absolut: în Univers există mii de civilizații umane. Simțurile și super-simțurile speciei umane terestre nu fac excepție. De ce se păstrează mai desăvârșit secret de către oficialități asupra simțurilor și super-simțurilor omului și care este miza divulgării acestui secret secular, veți afla din acest articol.

Câte simțuri are în realitate omul?

Potrivit unei teorii stabilite în antichitate, omul are cinci simțuri: văzul, auzul, mirosul, gustul și simțul tactil. În realitate, ființa umană are mai multe simțuri și super-simțuri, pe care majoritatea semenilor nu le folosesc niciodată în viață: simțul detecției extrasenzoriale. Acest simț este folosit în domeniul militar, pentru accesarea unor ținte strategice, ce nu pot fi detectate cu aparatură tehnică actuală; simțul structurării cutremurelor de pământ; simțul comunicației telepatice; simțul detecției biocâmpului uman, animal și vegetal; simțul localizării în subsol a vestigiilor arheologice, indiferent la ce adâncime se află; simțul detecției resurselor subterane de apă; simțul detecției resurselor de petrol; simțul detecției obiectelor aflate în spațiul extraterestru, indiferent ce distanță astronomică se află față de Terra; simțul detecției undelor gravitaționale, etc.

Vorbesc în cunoștință de cauză. Am investigat pe cale experimentală, sub patronajul Armatei, timp de peste trei decenii simțurile și super-simțurile umane. Pe parcursul anilor, am ajuns la performanțe extraordinare, pe care le poate realiza orice semen care are energiile extrasenzoriale activate. De exemplu, am descoperit prin teledetecție extrasenzorială vestigii arheologice în subsolul planetei Marte, care au fost confirmate în anul următor de către NASA. A se citi în acest sens, articole din JURNAL PARANORMAL, cu titlurile: Au fost detectate vestigii arheologice în subsolul planetei Marte și Sateliții confirmă existența vestigiilor arheologice pe planeta Marte. Undele telepatice utilizate în teledetecție extrasenzorială se propagă instantaneu în spațiul cosmic, ceea ce este ținut în secret de guverne.

Omul este constituit din aceeași materie vie, ca și celelalte specii biologice terestre. Materia vie este înzestrată cu energii nelimitate, care nu pier niciodată în conformitate cu concluziile oamenilor de știință. Speciile animale își dezvoltă neîncetat simțurile și super-simțurile, în funcție de necesități de supraviețuire. A se vedea în acest sens, articole publicate în JURNAL PARANORMAL.

Și omul dispune de simțuri și super-simțuri fel ca și celelalte specii biologice terestre. Numai că la ființa umană simțurile se află în declin vizibil iar super-simțurile s-au retras în subconștient din cauze multiple. Guvernele exploatează comoditatea cerebrală a speciei umane terestre prin oferirea unor facilități tehnologice, pentru a determina omenirea să gândească mai puțin la realitățile vieții pe Pământ și mai mult la existența sa fizică. Dar aceste energii pot fi reactivate. Tocmai de acest lucru se feresc guvernele terestre.

Teledetecția extrasenzorială umană este secretizată de către guverne

Prin teledetecție extrasenzorială se poate localiza cu precizie orice obiect existent în subsol, indiferent de adâncimea la se află. De exemplu, la Sarmizegetusa Regia am localizat prin teledetecție extrasenzorială, împreună cu generalul de divizie, ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul M.Ap.N., ziduri, sanctuare necunoscute și scări din piatră între terasele din zona sacră a cetății. Există și o scară din piatră care coboară de pe terasa XI, spre terasa cu vestigii arheologice necercetate pe care a fost construită cabana arheologilor. Am numărat treptele scării și am stabilit cu precizie dimensiunile componentelor din care este realizată. Și toate aceste vestigii arheologice se află în subsol, fără indicii la suprafața solului. Arheologii locali supervizați de arheologii din Cluj-Napoca, au ”cercetat” aproximativ 15% din vestigiile antice existente la Sarmizegetusa Regia, restul au acoperit cu pământ și au turnat betoane monstruoase deasupra, pentru a opri accesul generațiilor viitoare la aflarea adevărului despre civilizația dacilor. A se vedea în acest sens, articole publicate în JURNAL PARANORMAL.

Localizarea țintelor militare prin teledetecție extrasenzorială.

Miza divulgării secretului teledetecției extrasenzoriale este enormă. Pot fi localizate cu precizie ținte militare strategice, spațiile amenajate în subsol în care au loc experimente militare și… așezările subterane pregătite în secret de guverne, pentru retragereaelitelor” omenirii când viața la suprafața Pământului nu va mai fi posibilă, din vina exclusivă a omului. Prin teledetecție extrasenzorială se pot localiza cu precizie cavitățile subterane și căile de acces spre aceste adăposturi secrete, indiferent la care adâncimea la care sunt amplasate. A se vedea în acest sens, articole publicate în JURNAL PARANORMAL, cu titlurile Secrete guvernamentale: Orașe subterane pentru zeci de mii de locuitori și Paul Hertz, director la NASA: ”Dacă ați ști numai o fracțiune din lucrurile cu care ne ocupăm, nu ați mai dormi noaptea”.

Acum înțelegeți, stimați cititori, care este miza păstrării secretului asupra simțurilor și super-simțurilor speciei umane terestre? De noi depinde să remediem această situație, orientată exclusiv împotriva intereselor omenirii.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.