Secrete guvernamentale. Toți ne naștem super-inteligenți

Recent, mass-media internațională a relatat că în Marea Britanie există un copil cu indicele de inteligență mai mare decât l-au avut fizicienii Albert Einstein și Stephen Hawking. Este vorba de o fetița în vârstă de 3 ani, Ophelia Morgan-Dew, care a fost cotată cu 171 IQ, comparativ cu Einstein și Hawking a căror scor era de 160 IQ.

Ophelia Morgan-Dew, din Marea Britanie, cu indicele de inteligență de 171 IQ.


Ophelia Morgan-Dew a fost cooptată în Organizația Internațională Mensa, care întrunește oameni cu coeficientul de inteligență cu mult peste medie. A fost distinsă și cu diplomă aferentă. După care a fost lăsată în mediul în care s-a născut. Rămâne de văzut cum va evolua inteligența acestui copil, sub presiunea conjugată factorilor de mediu - familie, școală și societate. Viitorul acestui copil în cadrul familiei sale este problematic. Să dea Dumnezeu să greșesc în aprecierile pe care le fac, examinând fotografiile postate pe internet.

Ophelia Morgan-Dew, alături de mama sa, cu percing facial și cu tatuaje pe brațe. Tatăl Opheliei este tatuat și mai vârtos.


Fenomenul super-inteligenței la vârsta copilăriei nu este atât de rar, după cum s-ar crede. Copilul deține milioane neuroni în plus față de un adult, între care sunt posibile miliarde conexiuni inter-neuronale. Propunem cititorilor revistei Jurnal Paranormal să monitorizeze pe parcursul următorilor ani, cum evoluează inteligența acestui copil. Concluziile cititorilor vor fi publicate.

Relativ recent, NASA a divulgat un secret șocant: ”Ne naştem genii dar sistemul de educaţie școlară și socială este destinat să ne blocheze creativitatea. Școala este o instituţie care a apărut pentru a servi clasa politică aflată la putere, nu oamenii de rând. Pentru ca elitele să îşi menţină stilul luxos de viaţă, au contribuit la acest sistem, în care imaginaţia şi creativitatea copiilor sunt reprimate încă din primii ani de viaţă” – au concluzionat oamenii de știință de la NASA. (Sursa: http://yournewswire.com). A se consulta și articolul din Jurnal Paranormal, intitulat NASA: 98% dintre copii se nasc genii. Educația le compromite creativitatea.

Ne putem recupera inteligența creativă la orice vârstă

Dr. George Land, coordonator al echipei de cercetare de la NASA care are ca obiect de studiu creativitatea copiilor, a declarat că ne putem recupera capacitatea cerebrală la orice vârstă. Dr. George Land a ajuns la concluzia, că oamenii au dotarea cerebrală necesară de a utiliza capacitatea creativă în proporție de 98%. În sprijinul acestei concluzii, vine și experimentul făcut de autor cu peste 30 de ani în urmă, care și recăpătat acuitatea vizuală printr-un procedeu psihic asemănător și a renunțat la ochelari de vedere. Și la vârsta de 83 ani, autorul poate citi texte scrise cu cele mai mici litere și vede cu claritate detaliile unor obiecte situate la 4 – 5 km depărtare. Prin urmare, concluzia lui George Land este viabilă și aplicabilă speciei umane.

Ce s-ar întâmpla dacă energiile subconștiente ale omenirii ar fi activate la nivel de masă? Pământenii ar deveni cu mult mai inteligenți și ar edifica o societate umană corectă, lipsită de ură și de războaie nimicitoare. Iar bugetele exorbitante cheltuite de-a surda pe armamente le-ar utiliza pentru sporirea nivelului de trai și refacerea mediului ambiant, ce întreține viața tuturor organismelor biologice - mediu distrus din vina exclusivă a omului. De noi depinde dacă vrem să trăim într-o lume lipsită de griji sau preferăm să ne aruncăm în prăpastia indolenței.

Nota autorului. Aștept donații pentru înființarea unei scoli de teledetecție extrasenzorială (sau a unei fundații cu scop asemănător), pentru uzul populației civile. În cadrul școlii vor fi activate energiile extrasenzoriale individuale, ce se găsesc în stare latentă în subconștientul uman.

Cont în lei având codul IBAN la Raiffeisen Bank: RO15RZBR0000060020325503

Cont în valută USD: IBAN Account Raiffeisen Bank: RO85RZBR0000060020325504

Rog specificați: Pentru școala de teledetecție extrasenzorială.