Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Secrete guvernamentale. Vaticanul deține documente care confirmă că a existat imperiul Dacia Mare

Potrivit informațiilor transmise în scris de autori antici, printre care se numără Lactantius și Eusebius, a existat pe continentul european IMPERIUL DACIA MARE, ce se întindea din Asia Mică până în Peninsula Iberică. Vaticanul păstrează documente antice asupra acestui caz, la fondul de manuscrise secrete. Citez din articolul publicat în Jurnal Paranormal, cu titlul ROMA ITALICĂ ESTE UN TOPONIM DE OBÂRȘIE DACICĂ. CE SPUNE O VECHE CRONICĂ RUSEASCĂ. A EXISTAT IMPERIUL DACIA MARE?

În luna august din anul 2001, am făcut o vizită venerabilului preot cercetător istoric, Dumitru Bălașa, din Drăgășani. Cu acel prilej am primit cartea intitulată Roma Veche, al cărei autor este distinsul cleric. Redau câteva fragmente din această lucrare, atestată științific de numeroși cercetători, care are la bază letopisețul rusesc Voskrenskaia Letopis, pentru a fi consultate de către cititori. Inserez și o informație scrisă de Dumitru Bălașa, în cartea sa Roma Veche”În anul 305, Galer I a desființat Imperiul Roman și a înființat Imperiul Dacia Mare, ce ținea din Asia Mică până în Iberia. Este o realitate necunoscută istoricilor, deși ea apare documentar (vezi și Lactantius și Eusebius).”

Potrivit informațiilor transmise posterității de către istoricul latin Lactantius (240 – 320 e.n.), contemporan cu Galeriusîmpărații daci din Roma Italică se purtau fără menajamente față de populația romană. De pildă, împăratul Galerius Maximianus a tratat cetățenii romani cu o cruzime exemplară, așa cum cuceritorii îi tratează pe cuceriți, totul în numele aceluiași tratament pe care victoriosul Traian l-a aplicat cu două secole înainte poporului lui dac. (Sursa: Enciclopedia Wikipedia).  

Efigia împăratul dac Galerius Maximianus, pe monede din aur, primul conducător al IMPERIULUI DACIA MARE.

Vaticanul ascunde manuscrise antice despre umilințele îndurate de romani din partea împăraților daci, ce se aflau la cârma IMPERIULUI DACIA MARE. Documentele despre IMPERIUL DACIA MARE și despre DACI sunt secretizate în Biblioteca Vaticanului.

În alocuțiunea rostită de regina Margareta a II-a a Danemarcei, cu prilejul vizitei de stat a lui Nicolae Ceaușescu în Danemarca, regina elogiat cunoștințele agricole ale dacilor, pe care le-au lăsat dacii moștenire danezilor. Constituie o dovadă în plus, că IMPERIUL DACIA MARE a existat. A se consulta și documente din Arhiva Ministerului de Externe al României, în care există o copie de pe alocuțiunea rostită de regina Margareta a II-a a Danemarcei. Teritoriul țării noastre a fost secole de-a rândul grânarul Europei, până au luat hotărârea politicienii români să dezvolte industriile autohtone.

Mii de statui reprezentând daci sunt răspândite în țările europene, începând cu Spania până în Rusia.

Stimați cititori, ne aflam în fața unui fals istoric de proporții prin care Vaticanul a modificat istoria reală a DACIEI – deci și Istoria popoarelor europene -, în funcție de interesele sale. Să cerem Papei Francisc să fie desecretizate neîntârziat documentele existente la Biblioteca Vaticanul asupra DACIEI și despre DACI – strămoșii poporului român și a României moderne. Vaticanul ascunde totodată, vina împăratului Traian pentru ravagiile făcute în Europa de popoarele migratoare asiatice, în anii care au urmat distrugerii militare a Daciei de către romani. În cazul de față, Vaticanul participă de secole la dezinformarea maselor umane asupra Istoriei universale, prin eludarea documentelor pe care le posedă. (A se consulta și articolul din Jurnal Paranormal, cu titlul ISTORIA DACIEI A FOST FALSIFICATĂ. LA SUBSOLUL SARMIZEGETUSEI-REGIA SUNT VESTIGII ANTICE, DISPUSE PE 9 NIVELURI DE LOCUIRE UMANĂ).


Poporul român nu trebuie să uite că armata romană aflată sub conducerea împăratului Traian a purtat un război de agresiune și jaf împotriva DACIEI. A considera că agresorul și jefuitorul strămoșilor noștri este strămoșul poporului român, este o ofensă incalificabilă. A venit timpul ca parlamentarii români să ia măsuri legislative pentru revenirea țării noastre la denumirea sa antică, DACIA. Denumirea român și România este un peiorativ și vine de la rumân, ce înseamnă iobag, șerb, potrivit Dicționarului Explicativ al Limbii Române (DEX), editat de Academia Română. România este unica țară din Europa care își trage numele din iobăgie. Prin revenirea țării noastre la denumirea antică DACIA se va schimba în bine și percepția de care vor beneficia europarlamentarii români în fața liderilor europeni.


 

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.