Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Secrete guvernamentale. Vindecarea instantanee a unor boli incurabile, prin metode paranormale

Specia umană deține în stare latentă energii vindecătoare miraculoase, care pot fi activate și puse în slujba sănătății omenirii. Despre existența acestor energii divine au depus mărturii mii de oameni care au beneficiat de vindecări spontane. Și autorul acestui articol a fost vindecat în câteva zeci de secunde, în urma otrăvirii sale ”accidentale” la începutului lunii decembrie 1989. Prin metode paranormale se pot vindeca practic instantaneu, majoritatea bolilor de care suferă omenirea. Printre aceste maladii se află cancere, afecțiuni ale inimii fără a se recurge la operații, regenerarea acuității vizuale, efecte reumatice și alte afecțiuni ale articulațiilor, vindecare în urma otrăvirii organismului uman, etc. Omul deține în subconștientul său, în stare de adormire, energiile extrasenzoriale necesare vindecării organelor din corpul său. Aceste energii trebuie să fie doar activate.

Vindecare instantanee a unor maladii incurabile, atestată de oameni de știință

Doctorul Alexis Carrel, laureat al premiului Nobel pentru medicină, a studiat și a confirmat împreună cu echipa sa, numeroase cazuri de vindecare instantanee, în special la pacienți bolnavi de cancer. „Procesul de vindecare - observa doctorul Carrel - se schimbă puțin de la un individ la altul. Adeseori, omul simte o mare durere; apoi vine senzația subită a unei vindecări complete. În câteva secunde, în câteva minute sau cel mult în câteva ore, plăgile se cicatrizează, simptomele generale dispar, pofta de mâncare revine. Uneori, dezordinile funcționale dispar înaintea leziunii anatomice. Deformările osoase caracteristice morbului lui Pott, ganglionii neoplazici, mai persistă încă două sau trei zile din momentul vindecării. Miracolul se caracterizează mai ales printr-o accelerare extremă a proceselor de vindecare organică.”

Oncologul dr. Carl Olson de la St. Mary’s din Columbia, spune: „Dacă definim un miracol drept ceva ce depășește limitele medicinei, ale științei în general, atunci nu am nici o îndoială că unele cazuri întâlnite în lunga mea carieră se încadrează în această categorie.”

Iar doctorul Mushir Hassan, de la spitalul Elmbrook Memorial (SUA), face o declarație fără echivoc: „Uneori oamenii se vindecă pur şi simplu, deși medicii nu le mai dădeau nici o șansă de supraviețuire şi cred că atunci intervine mâna lui Dumnezeu”.

Potrivit unor observații clinice pertinente, există numeroase cazuri în care boli socotite drept incurabile, se vindecă instantaneu datorită un factori necunoscuți de medicina actuală. Pur şi simplu boala dispare, fără a se interveni în vreun fel cu mijloace medicale.

Vindecare paranormală instantanee a unor colectivități umane

Potrivit surselor documentare, Bruno Gröning, cel mai mare vindecător uman cunoscut, a activat ca tămăduitor în Germania, între anii 1940 – 1950. Cei care au beneficiat de harul său, au declarat că le dispăreau simptomele bolii incurabile de care sufereau, din momentul în care îl vedeau pe Bruno. În prezența sa, oamenii se vindecau spontan. Vindeca grupuri masive de oameni, formate din 5.000 – 10.000 de indivizi bolnavi, cărora Bruno Gröning le activa instantaneu energiile extrasenzoriale din subconștient. Asupra sa s-au revărsat furiile Industriei producătoare de medicamente, care își vedea amenințate enormele profituri bănești obținute prin vânzarea medicamentelor și ale Bisericii catolice, care nu putea accepta faptul, că un simplu muritor posedă puteri care arau atribuite (teoretic!) doar sfinților. Acest om providențial a fost șicanat ani de zile în procese penale ”pentru practicarea nepermisă a vindecării”.

Mii de bolnavi incurabili au așteptat în fiecare zi, să fie vindecați de Bruno Groning. Și i-a vindecat pe toți!

Sub impactul facilităților tehnologice la care are acces, specia umană actuală s-a lenevit sub aspect cerebral și nu mai utilizează abilități extrasenzoriale. Aceste energii nefiind folosite s-au retras în stare latentă în subconștient; dar pot fi activate. Dau un singur exemplu în acest sens, din zeci de cazuri posibile. În privința vindecării prin procedee paranormale a afecțiunilor reumatice ale genunchilor, este suficient să emitem un fascicul de unde telepatice asupra genunchilor bolnavi și disfuncțiile dispar în câteva zeci de secunde. Efectul benefic ține toată viața. Cu o condiție esențială: persoana în cauză trebuie să aibă energiile extrasenzoriale activate.

Omul deține în stare latentă energii paranormale fantastice, care dacă sunt activate pot extinde simțurile sale dincolo de frontierele cunoașterii. Prin teledetecție extrasenzorială accesibilă speciei umane, se pot investiga în timp real și alte planete din sistemul nostru solar. Informațiile obținute prin teledetecție extrasenzorială sunt instantanee și extrem de precise. În luna august 2013, am localizat prin teledetecție extrasenzorială vestigii arheologice în subsolul planetei Marte. Descoperirea a fost publicată în JURNAL PARANORMAL la 27 august 2013. În anul următor, existența vestigiilor arheologice din subsolul planetei Marte fost confirmată de către NASA. A se vedea și articolul cu titlul: Sateliții confirmă existența vestigiilor arheologice pe planeta Marte.

Procesul activării energiilor extrasenzoriale din subconștientul uman se poate realiza într-un cadru instituțional organizat. Câteva cititoare cu minte îngustă îmi reproșează faptul, că solicit bani pentru organizarea și funcționarea FUNDAȚIEI CARITABILE EUROPENE VASILE RUDAN, în cadrul căreia urmează să fie activate energiile paranormale umane. Diverse persoane așteaptă să fac eu rost și de banii necesari pentru înființarea și funcționarea Fundației, ca să profite de pe urma strădaniei altora; eventual, să comercializeze metodele paranormale de vindecare. Fundația proiectată nu va fi o instituție de binefacere. Cu toți trebuie să contribuim la realizarea obiectivelor planificate, pentru sănătatea noastră și a urmașilor noștri. Actuala pandemie de coronavirus și alte pandemii ce se află în curs de declanșare, ne presează să abordăm fără întârziere acest proiect. Prin neglijența speciei umane, sănătatea și viața omenirii au devenit nesigure pe Pământ. Prin activarea energiilor extrasenzoriale din subconștientul uman, putem evita îmbolnăvirea și moartea prematură a semenilor noștri. În noi se află puterea de a preveni o catastrofă umană de proporții mondiale.

Vasile Rudan

 

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.