Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Seismologii americani confirmă, indirect, metoda Rudan de predicție a cutremurelor

De mai bine de 27 ani predic în pustiu, că am descoperit cu peste patru decenii în urmă, în cadrul unor experimente făcute sub controlul Armatei, o metodă extrasenzorială sigură prin care se pot prognoza cutremurele de pământ; și care ar putea aduce României un binemeritat Premiu Nobel. Recent, Agenția Reuter a anunțat, că geofizicienii americani au identificat un fenomen teluric mai puțin cunoscut. Rocile care se află sub o presiune crescută înaintea unui cutremur emit sunete joase pe care urechea umană nu le poate auzi, însă cu ajutorul acestui sunet poate fi prezis momentul în care un cutremur s-ar putea produce.” Și că, după faza de laborator, experimentul din Los Alamos va fi reluat în zona faliei San Andreas, din California. Următoarea provocare constă în determinarea magnitudinii cutremurului ” – relatează Agenția Reuter.

Presiunile din roci generează focare geopatogene seismice, pe care le-am descoperit și le monitorizez de peste patru decenii, prin teledetecție extrasenzorială. Am estimat și magnitudinea viitoarelor cutremure, prin măsurare în plan orizontal a extensiilor focarelor geopatogene seismice. Dar, despre experimentele făcute în România pe parcursul a peste 40 de ani și devenite publice de 27 de ani, Agenția Reuter nu suflă nicio vorbă, de parcă poporul român a fost blestemat de soartă să-i fie luată și cenușa de sub vatră.

De curând, geofizicienii americani au avertizat că, în anul 2018 se vor declanșa cutremure majore, din cauza încetinirii rotației Pământului. Seismele rămân fenomenele naturale cel mai dificil de prevăzut de pe Terra. Ele se produc de obicei fără nicio avertizare și pot fi extrem de distrugătoare” - precizează oamenii de știință. (Sursa: Agerpres). Dar se omite faptul, că seismele se declanșează în urma unor fenomene geodinamice precursoare ce au loc în falii geologice și că în România a fost elaborată de peste patru decenii o metodă sigură de predicție a cutremurelor de pământ, bazată pe această constatare. Nu se produce niciodată un cutremur, fără evoluția prealabilă a focarelor geopatogene seismice.

Jurnal Paranormal a anunțat cu peste cinci ani în urmă, că seismele se vor intensifica în anii următori; dar și acest fapt a fost omis de mass-media internațională. Prin refuzul de a se lua în considerare metoda Rudan de predicție a cutremurelor, se pierd mii de vieți omenești. Animale dispun de abilitatea naturală prin care detectează energiile precursoare producerii cutremurelor și evită să staționeze în zonele supuse riscului seismic. Și omul este constituit din aceeași materie biologică din care sunt structurate speciile de animale terestre și ar putea dezvolta energii asemănătoare. Numai că ființa umană a pierdut de-a lungul evoluției sale aceste abilități naturale, din cauza facilităților pe care le oferă civilizația tehnologică actuală. Dar aceste super-simțuri există în subconștientul uman, se transmit pe cale genetică între generații și pot fi activate. (A se vedea în acest sens și articolul intitulat: Activarea energiilor paranormale subconștiente – o necesitate pentru specia umană).

În viitorul apropiat se vor intensifica cutremurele de pământ, vor fi erupții vulcanice devastatoare și inundații catastrofale. Efectele negative asupra speciei umane provocate de aceste calamități naturale ar putea fi diminuate, prin activarea energiilor extrasenzoriale existente în stare latentă în subconștientul omului. Stresul cauzat de necunoașterea din timp a momentului în care se declanșează seismele, poate genera boli psihice și organice la nivelul speciei umane. Genocidul cauzat de cutremure ar putea fi evitat, prin monitorizare extrasenzorială a energiilor telurice precursoare seismelor. Acest fenomen geodinamic poate fi detectat și de specia umană, cu 14 - 15 zile înainte de a se declanșa seismele. Repet: nu se produce nici un cutremur de pământ fără evoluția prealabilă a focarelor geopatogene seismice. 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.