Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Simţurile pierdute ale speciei umane pot fi recuperate

Potrivit unei concepții antice, omul ar avea doar cinci simțuri: văzul, auzul, mirosul, gustul şi simţul tactil, ce se atenuează odată cu înaintarea în vârsta. În realitate fiinţa umană a fost înzestrată cu mai multe simţuri, pentru a supravieţui pe o planetă frământată de energii telurice și fenomene meteorologice ostile. Este cunoscut faptul, că locuințele sunt penetrate de radiații telurice, ce au efecte distructive asupra sănătății umane și animale. De pildă, emisiile de radon - gaz radioactiv cancerigen rezultat din descompunerea radiului în adâncul pământului, este prezent în permanență în casele noastre.

Infiltrarea radonului prin falii geologice.

Radonul se acumulează în subsoluri, de unde se infiltrează în bucătării, în dormitoare și în spațiile anexe. Nu există nicio cale tehnică ca locuințele să fie izolate, pentru a se opri pătrunderea radonului. Radonul acționează distructiv asupra organismelor biologice din punct de vedere fizic și psihic. Singura modalitate pentru reducerea efectelor radonului asupra sănătății umane constă în aerisirea zilnică a încăperilor de locuit.

Căile de infiltrare a radonului în locuințe.

Efectul distructiv al focarelor geopatogene

Pe de altă parte, locatarii sunt expuși efectului distructiv al focarelor geopatogene – fenomen teluric cunoscut încă din antichitate dar neglijat în epoca actuală, cu scopul de nu se prejudicia prețul locuințelor pe piața imobiliară. Evident, că prețul real al unor case situate deasupra unor focare geopatogene este mai redus, în comparație cu prețul unor imobile ferite de fenomenul devastator al focarelor geopatogene.

Simptome cauzate de focarele geopatogene

În raport cu durata expunerii organismului uman la acţiunea focarelor geopatogene, simptomele se pot eşalona de la stări inexplicabile de oboseală fizică şi psihică (îndeosebi seara şi dimineaţa), la insomnii chinuitoare, greaţă, cefalee, ameţeli şi aritmii cardiace - până la apariţia unor tumori canceroase cu urmări letale. Potrivit observaţiilor făcute de autor pe parcusul anilor de cercetare experimentală a focarelor geopatogene, radiaţiile telurice au efecte negative şi asupra pshicului uman, ducând la dezorientare şi dezbinare în tipare comportamentale, amnezii, stări alternative de anxietate şi depresie.

Iată și câteva recomandări practice pentru antrenorii loturilor naţionale, menite să menţină în limite rezonabile potenţialul fizic şi psihic al sportivilor de performanţă, dobândit cu trudă în urma antrenamentelor:

Cereţi unor specialişti recunoscuţi în detecţia focarelor geopatogene să scaneze prin detecţie extrasezorială camerele în care urmează să fie cazaţi sportivii. În situaţii în care radiaţiile telurice îşi fac simţită prezenţa, renunţaţi la încăperile respective. Nu folosiţi aşa-zise remedii pentru „anihilarea” focarelor geopatogene, puse în vânzare de diverşi şarlatani. Contrar asigurărilor ce vi se dau, radiaţiile telurice nu pot fi „anihilate”. Verificaţi periodic dacă încăperile în care sunt cazaţi sportivii intră pe parcursul timpului sub incidenţa focarelor geopatogene. Energiile telurice se află într-o permanentă redistribuire în adâncul pământului, fenomen ce determină şi reaşezarea zonelor de incidenţă a focarelor geopatogene. Şi o ultimă precizare: efectele nocive ale radiaţiilor geopatogene se fac simţite şi la etajele superioare ale clădirilor. Cereți totodată, scanarea prin detecție extrasenzorială a suprafețelor în care sunt așezate aparate tehnice folosite de sportivi: bârne, paralele, podiumuri pentru haltere, etc., ca să nu fie sub influența unor focare telurice. Astfel puteți evita performanțe slabe și producerea unor accidente pe care le vor suferi sportivii.

Fenomenul focarelor geopatogene este real și cunoscut de mult timp de guverne. Recomandările pe care le fac sunt rezultatul experimentelor extrasenzoriale pe care le-am făcut asupra sportivilor de performanță și au fost verificate pe calea analizelor clinice.

Există o metodă sigură prin care poate fi testat potențialul fizic și psihic al sportivilor

Există o metodă sigură de testare extrasenzorială a potențialului fizic și psihic al sportivilor, când se formează loturi reprezentative: testare prin efectul Rudan. Am dovedit cu prisosință, că prin efectul Rudan pot fi departajați sportivii în vederea formării loturilor naționale. Cu ani în urmă, am făcut demonstrații la lotul olimpic de atletism. Previziunile mele au fost confirmate întocmai, dar antrenorii nu au fost de acord ca sportivii să-și cunoască dinainte potențialul fizic și psihic.Cu un sportiv care își cunoaște dinainte posibilitățile sale competiționale, nu te mai poți înțelege!” - au concluzionat antrenorii lotului olimpic de atletism.

Prin sport de masă, se pot recupera o parte din simțurile pierdute ale omului

Prin practicarea sportului de masă, se pot recupera o parte din simțurile pierdute ale omului. Mișcarea este esențială pentru funcționarea integrală a organismelor vii evoluate. Prin mișcare în aer liber se poate combate totodată, pandemia de obezitate morbidă, ce se răspândește cu repeziciune în rândul speciei umane. Din cauza facilităților civilizației tehnologice, omenirea s-a lenevit fizic și cerebral. Până și mersul pe jos a fost înlocuit prin deplasare cu automobile, a căror interior este ticsit cu materiale plastice, ce emană substanțe chimice periculoase pentru sănătatea umană. Mă refer îndeosebi la bisfenol A - produs cancerigen existent în compoziția materialelor plastice, care este inhalat constant de cei care se deplasează cu automobilul.

 

Vasile Rudan

 

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.