Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Somnul rațiunii naște monștri

Articolul publicat în JURNAL PARANORMAL, cu titlul Elon Musk: În următorii 5 ani, oamenii își vor dezvolta puterile paranormale și vor comunica telepatic, s-a încheiat cu fraza: ”Despre aplicarea comunicației telepatice la nivelul întregii colectivități umane, deocamdată mă abțin să fac comentarii”. Replici naive ale unor cititori au dovedit, că reținerea mea a fost justificată. Recomand cititorilor în necunoștință de cauză, să dea dovadă de decență în exprimarea opiniilor personale, referitoare la articole publicate în JURNAL PARANORMAL. Fiecare individ are creierul programat în felul său. Nu există doi indivizi umani pe Pământ, cu programe cerebrale similare. Să depășim sloganul bolșevic de la începutul deceniului patru din secolul trecut, potrivit căruia ”cine nu gândește ca noi, e împotriva noastră”. Să ascultăm cu atenție opiniile autorizate ale unor oameni de știință și abia după aceea să le comentăm, dacă avem cunoștințele necesare.

Unii cititori combat esența unor articole apărute în JURNAL PARANORMAL, având cunoștințe precare în domeniul vizat. O cititoare din Israel mă acuză de blasfemie, pentru că am semnalat nereguli existente în biserica ortodoxă, în privința infectării populației cu boli grave în ritualul împărtășaniei cu aceeași linguriță. Drept ”argument” susține, că tatăl și bunicul dânsei au luptat pe front în credința strămoșească. Altă cititoare se consideră indignată, că viitorul apropiat va trebui să învețe să comunice prin telepatie, prin argumentul, că ”telepatia va complica viața oamenilor”. O altă cititoare, îmi reproșează faptul, că știe gradul pe care îl dețin (face, probabil, referire la rangul de Principe al secretului regal, pe care îl dețin într-o organizație inițiatică mondială) și că aș împotriva omenirii. Când vine vorba de omenire, se face o confuzie regretabilă. Ce se înțelege prin ”omenire”?

Omenirea include o gamă largă de indivizi, cu programe cerebrale diferite. Din omenire fac parte indivizi integri, care prin inteligența și hărnicia lor, participă la progresul speciei umane terestre. Există și un segment larg de indivizi, care profită de străduința oamenilor integri. Din omenire fac parte și hoții, tălharii, criminalii, violatorii de copii, etc. Nu pot fi de acord cu cititorii care îmi reproșează, că nu agreez specia umană în totalitatea sa. În regnul animal coexistă indivizi-prădători, alături de indivizi-pradă. Indivizii-prădători nu pot trăi fără indivizi-pradă. Spre deosebire de specii de animale, care ucid alte animale doar în proporții limitate pentru a își potoli foamea, specia umană nu are limite la agresarea semenilor săi. Din omenire fac parte și criminali de profesie, dispuși să ucidă oameni nevinovați contra-cost.

Cohorte de ucigași plătiți din sudoarea locuitorilor Terrei, sunt gata să asasineze ființe umane.

Sub conducere masculină, viața pe planeta noastră se află în primejdie gravă. Masculii din regnul animal nu își pot înfrâna instinctele beligerante și se luptă zilnic pentru supremație. Ferocitatea masculilor din lumea animală este genetică.

Ferocitatea masculilor din lumea animală este genetică.

Specia umană nu face excepție. Zilnic au loc conflicte armate între națiuni, în care pier mii de oameni. Pentru întreținerea războaielor locale, regionale și mondiale se risipesc sume de bani enorme, care ar îndestula întreaga omenire și ar putea repara prăpădul actual comis asupra mediului înconjurător, din vina exclusivă a omului.

Mii de încărcături nucleare sunt pregătite să fie detonate asupra unor oameni nevinovați, la ordinul unor bărbați cu mintea bulversată.

Din vanitate extremă, masculii speciei umane terestre se încăpățânează să conducă treburile Terrei, deși au creierul inferior sub raportul conexiunilor dintre neuroni, fapt dovedit de către oameni de știință. Din punct de vedere structural, creierul feminin este mai elaborat decât creierul masculin. De pildă, în urma unor cercetări făcute la Universitatea Stanford (SUA) s-a demonstrat pe cale experimentală, că detaliile-imagine stimulează 9 centri nervoşi la femei, dispuşi în ambele emisfere cerebrale. La analiza detaliilor-imagine în creierul masculin se activează numai 2 centri nervoşi, într-o singură emisferă cerebrală. În creierul feminin există mai multe conexiuni între cele două emisfere cerebrale, decât în creierul masculin. Experimentele efectuate la City University of New York au arătat, că bărbaţii întâmpină dificultăţi în a percepe corect culorile galben, verde şi albastru. Profesorul care a condus studiul, Israel Abramov, afirmă că diferenţele înregistate sunt la nivelul creierului. Totodată, s-a descoperit că femeile au capacitatea de a memora mai multe detalii decât bărbaţii. Alt studiu, publicat în jurnalul ştiinţific Biology of Sex Differeces, relevă faptul că femeile au simţul auzului, simţul mirosului şi al gustului mai fine decât ale bărbaţilor. Aceste criterii nu se pot aplica întregii mase a femeilor terestre; sunt și femei care au creierul mai puțin dezvoltat, din vina educației deficitare primită în copilărie.

Specia umană a rămas la acest capitol în contradicţie legile firii. La animale sociale, femela conduce familia. La elefanţi, lei, bizoni, lupi, mistreţi, hiene, manguste, lemurieni, orci, etc., femela are rol conducător iar masculii se ocupă de protecţia familiei. Pe parcursul migraţiei anuale ale turmelor de elefanţi prin deşertul Namibiei de pildă, cea mai bătrână femelă conduce turma, pentru că beneficiază memorie, simt de orientare şi aptitudini responsabile faţă de familie, superioare masculilor. Caii eliberați în sălbăticie se constituie în herghelii conduse de femele. Femele din regnul animal au creierul mai dezvoltat decât masculii. De exemplu, neocortexul responsabil cu funcții superioare cognitive are la femele un volum mai mare decât la masculi.

Fetiță terorizată de pedofili. Mamele din regnul animal își apără puii cu prețul vieți lor. Despre mame umane terestre nu se poate spune același lucru. (Fragment din imagine, accesată de pe unul dintre site-urile destinate pedofililor.)

Copiii speciei umane se află în primejdie gravă în fiecare zi. Pedofili iresponsabili răpesc copii din frageda pruncie, îi droghează, îi violează cu sălbăticie oral, vaginal și anal, apoi îi ucid. Vedeți unul dintre site-urile pedofililor, ca să vă convingeți de atrocitățile comise asupra copiilor; și vă veți îngrozi de câtă cruzime este în stare specia umană masculină. Acești descreierați au cerut în Olanda, ca pedofilia să fie recunoscută legal. Zeci de mii de copii sunt răpiți în fiecare an, despre soarta cărora nu se știe nimic. De ce tac guvernele în acest sens? Și cititori naivi îmi reproșează faptul, că nu sunt adeptul concepțiilor lansate de persoane ignorante, care pun laolaltă întreagă specie umană? Priviți în ochii acestei fetițe, terorizată de pedofili. Putea ajunge un om de știință de talie mondială sau un om de cultură renumit, având creierul mai dezvoltat decât majoritatea bărbaților, care are viitorul anihilat prin agresare sexuală făcută cu violență extremă de către pedofili.

Stimați cititori, priviți în jurul vostru și rețineți cum procedează majoritatea omenirii, în criza iscată de pandemia coronavirus. Semenii noștri nu vor să respecte un minim de prudență, pentru a nu se îmbolnăvi și a transmite această boală necruțătoare și altor oameni. Pe primul loc este pusă libertatea de mișcare și dreptul la ”distracție”. Considerați în continuare, că pot fi neglijate aceste argumente grave, când vorbim de specia umană inclusă de persoane naive în expresia ”omenire”?

În scopul limitării atrocităților manifestate în sânul populației umane actuale, trebuie înființată de urgență FUNDAȚIA UMANITARĂ EUROPEANĂ VASILE RUDAN, pentru dezvoltarea energiilor paranormale ale omenirii și trezirea speciei umane din euforia suficienței. Din programul fundației fac parte obiective importante, ce au fost cercetate pe cale experimentală de autor timp de peste trei decenii, în cadrul unor experimente extrasenzoriale făcute sub controlul Armatei. Datele prelevate corespund realității și pot fi verificate. Rezultate parțiale ale experimentelor au fost publicate în revista online JURNAL PARANORMAL (adresă de internet: jurnalparaormal.ro), în revista australiană NEXUS new times magazinescience & alternative news (ediție în limba română) și în alte publicații cu difuzare internațională.

Din programul FUNDAȚIEI UMANITARE EUROPENE VASILE RUDAN, fac parte obiective de importanță covârșitoare pentru specia umană actuală:

- Activarea energiilor extrasenzoriale ale omului din stare latentă prin cursuri fără frecvență gratuite, organizate în cadrul Fundației, pentru a le aduce la nivel comparabil cu super-simțurile deținute de animale evoluate;

- Recuperarea acuității vizuale ale omenirii. Potrivit concluziilor oamenilor de știință, omenirea își va pierde vederea până în anul 2050. Acuitatea vizuală a speciei umane se poate recupera prin procedee telepatice la orice vârstă. Există posibilitatea certă de inversare, pe cale telepatică, a procesului degenerativ al vederii umane. Eu am recuperat pe cale telepatică acuitatea mea vizuală cu peste 30 de ani în urmă și am renunțat la ochelari de vedere. Văd perfect fără ochelari și la vârsta de 85 de ani. Pot citi texte scrise cu cele mai mici litere și văd detaliile tehnice al unor obiecte, situate de la distanțe de 4 - 5 kilometri. Asemănător poate fi recuperată și vederea altor oameni;

-Teledetecție extrasenzorială a efectului Rudan din biocâmpul uman, animal și vegetal, pentru determinare rapidă a nivelului de sănătate umană, animală și vegetală. Prin efect Rudan se pot pune în evidență și disfuncții organice aflate în fazele incipiente sau latente, care nu sunt depistate pe cale clinică;

-Teledetecție extrasenzorială a focarelor geo-patogene, pentru evitarea efectelor distructive ale radiațiilor telurice asupra sănătății umane. Animale detectează prin super-simțurile lor evoluția energiilor telurice și se feresc să staționeze în zonele supuse riscului geo-patogen;

-Predicția cutremurelor de pământ prin mijloace extrasenzoriale ale omului, pentru protejarea omenirii de urmările seismelor, care au o evoluție fără precedent în perioada actuală;

-Teledetecție extrasenzorială a vestigiilor arheologice din subsol, pentru cunoașterea istoriei reale a civilizației umane. Prin procedeul telepatic dezvoltat de autor, se pot localiza cu precizie orice ținte din subsol, indiferent de distanța la care sunt amplasate.

JURNAL PARANORMAL urmează să apară sub egida FUNDAȚIEI UMANITARE EUROPENE VASILE RUDAN. În revistă online și în revistă pe format tipărit, vor fi publicate și articole scrise de cititorii noștri, remunerate în consecință. Nu așteptați să fac eu rost de banii necesari pentru înființarea și funcționarea Fundației. Eu investesc capital intelectual, pe care l-am acumulat cu trudă în peste trei decenii de cercetare experimentală a fenomenelor extrasenzoriale. Banii necesari se pot obține prin sensibilizarea unor persoane, care dispun de capital privat. Trebuie să vă implicați voi în acțiunea de procurare a banilor, pentru acest proiect de utilitate publică. Orice tergiversare a cestei inițiative, ne va apropia mai mult de momentul extincției speciei umane actuale.

Vasile Rudan

 

Donații pentru înființarea și funcționarea FUNDAȚIEI UMANITARE EUROPENE VASILE RUDAN:

Cont în lei având codul IBAN la Raiffeisen Bank: RO15RZBR0000060020325503
Cont în valută USD: IBAN Account Raiffeisen Bank: RO85RZBR0000060020325504

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.