Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

A sosit ceasul al 12-lea. Mai putem să activăm super-simțurile noastre, pentru a ne salva. Mâine va fi prea târziu!

Specia umană terestră a intrat în ultima fază de involuție biologică. Simțurile sale se află în regres iar super-simțurile proprii materiei vii au rămas blocate în subconștient. Potrivit prognozei elaborate de oameni de știință, câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050. (Sursa: Science Alert). Și celelalte simțuri primordiale ale omenirii sunt în atenuare galopantă. Creierul uman se află în proces involutiv din cauza unor factori tributari civilizației tehnologice actuale. Omul nu a ținut seamă și dezvoltarea sa psihică, în raport cu progresul tehnologic. Cu alte cuvinte, specia umană s-a lenevit sub impactul facilităților tehnologice zilnice și nu își mai folosește creierul la capacitate integrală.

Creierul uman se află într-un pronunțat proces involutiv.

Omenirea reprezintă singura specie biologică terestră, care are super-simțurile blocate în subconștient. Din această cauză, acțiunile omului au devenit nesăbuite. Proliferează invidia și ura între semeni, declanșează războaie pustiitoare, dezvoltă arme nucleare, chimice și bacteriologice mortale pe care le scapă de sub control în mediul înconjurător, poluează cu substanțe otrăvitoare solul și subsolul planetei noastre, apele de suprafață și cele subterane, aerul pe care îl respirăm și mediul înconjurător care întreține viața tuturor organismelor vii terestre. Omul reprezintă unica specie biologică terestră, care își distruge în mod deliberat mediul în care trăiește. Omenirea are creierul blocat, incapabil să mai raționeze în mod lucid. Nu se oprește din drumul său dezastruos pe care a pornit, pentru a privi prăpădul ce îl face pe Pământ.

Viața ne-a fost dată ca un dar divin și trebuie protejată ca atare. Viața omului nu este o osândă, ca să o anihileze psihopații speciei umane, când cred ei de cuviință. Persoanele cu deficiente psihotice nu manifestă compasiune pentru suferințele pe care le provoacă semenilor. A se vedea în acest sens și articolul Trăim printre psihopați.

Prin acțiunile sale iresponsabile, specia umană actuală riscă să fie distrusă în viitorul apropiat de rase extraterestre, care supraveghează Terra. Nu din răutate, ci din necesitate. Omenirea a devenit periculoasă pentru celelalte specii biologice terestre și pentru organisme vii care trăiesc pe planete apropiate de sistemul nostru solar. Precedentul a fost creat: civilizația umană pe planeta Marte a fost distrusă de extratereștri, printr-un bombardament nuclear. A se vedea în acest sens articolul din JURNAL PARANORMAL, cu titlul Fizicianul John Brandenburg: Civilizația de tip umanoid de pe Marte a fost distrusă în urma unui atac nuclear!

Ne putem salva prin reactivarea funcțiilor cerebrale umane, pentru a le aduce la nivel compatibil de supraviețuire. În subconștientul nostru zac nefolosite super-energii uimitoare proprii materiei vii, pe care le au animale terestre în stare activă. Omul ar putea cu un dram de voință, să scaneze extrasenzorial subsolul pentru a localiza vestigii arheologice pentru a cunoaște istoria reală a speciei sale, să localizeze zăcăminte de hidrocarburi,  alte bogății minerale; și să detecteze… așezări subterane construite în secret de guverne, pentru retragerea elitelor” omenirii în subteran, când pe suprafața terestră viața nu va mai fi posibilă, din vina exclusivă a omenirii. Din acest motiv, reactivarea extra-simțurilor umane a fost oprită din dispoziții guvernamentale. A se vedea articolul Secrete guvernamentale: orașe subterane pentru zeci de mii de locuitori.

Omul ar putea investiga prin super-simțurile sale și subsolul altor planete din sistemul nostru solar, pentru a căuta vestigii arheologice ale unor civilizații umane dispărute și a localiza resurse minerale. Am dovedit în mod practic, că undele telepatice se propagă instantaneu în spațiul cosmic și se pot localiza prin teledetecție extrasenzorială, în timp real, vestigii arheologice pe alte planete din sistemul nostru solar. A se vedea și articolul Au fost detectate vestigii arheologice în subsolul planetei Marte.

Omenirea ar putea să prevadă cutremurele de pământ pe căi extrasenzoriale, aidoma speciilor de animale terestre și să se ferească de urmările catastrofale pe care le produc seismele. Omul ar putea să controleze extrasenzorial și nivelul de sănătate al semenilor săi prin Efectul Rudan, ca să fie luate măsuri din timp pentru remedierea sănătății umane. Efectul Rudan se poate aplica cu succes și pentru testarea nivelului de sănătate la alte specii terestre și la organisme vegetale. Totul se rezumă la un dram de voință pentru învingerea comodității cerebrale ale ființei umane. Este mult ce vă cer?

Adevărul din articole pe care le public în JURNAL PARANORMAL a fost atestat de organisme internaționale abilitate. Recent, NASA a confirmat ceea ce eu susțin de ani de zile în articole pe care le public în JURNAL PARANORMAL, că există în Univers miliarde de civilizații umane aflate în diverse faze de evoluție. A se citi articolul NASA a divulgat un secret absolut: și în alte sisteme solare există civilizații umane. Alte articole urmează să fie confirmate în măsură ce vor fi declasificate unele informații secrete. Cititorii pot să verifice din surse guvernamentale declasificate, adevărul conținut în articole pe care le public în JURNAL PARANORMAL. Sunt cu siguranță și pământeni care au acces la informații sensibile, referitoare la specia umană terestră.

Vasile Rudan

Nota autorului. Citiți neapărat articolul următor din JURNAL PARANORMAL. Ce nu se spune despre coronavirus.

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.