Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Specii biologice terestre cu aptitudini paranormale uimitoare

Milioane de fluturii Monarh migrează în cursul primăverii din pădurile de pin din Mexic, către estul Canadei. În timpul deplasării, fluturii Monarh dovedesc aptitudini paranormale uimitoare. Pe traseul pe care zboară, se succed patru generații de fluturi, ce urmează același drum de sute de ani, care acoperă o distanță de peste 4.000 km. Fiecare generație de fluturi Monarh preia pe cale genetică informații despre rostul migrației și traseul pe care urmează să-l străbată din subconștientul generației anterioare și le predă generației următoare.

Toamna refac drumul în sens opus, dinspre Canada către pădurile de pin din Mexic, într-o super-generație de fluturi Monarh și se așază pe arborii de pe care au plecat strămoșii lor. După cinci generații, fluturii Monarh țin minte arborii de pe care au roit predecesorii lor.

Când se întorc din marea migrație, fluturii Monarh urmează același traseu și se așază pe aceiași arbori de pe care au plecat strămoșii lor.

Migrația fluturilor Monarh nu constituie un caz singular în lumea animală

Numeroase specii biologice sunt înzestrate cu abilități paranormale surprinzătoare. De pildă, puii berzelor negre din Lunca Dunării (Serbia) zboară la sfârșitul verii în Africa înaintea părinților și îi așteaptă la locul de iernare. Informațiile despre necesitatea migrației și traseul de urmat îl moștenesc pe cale genetică de la părinții lor. Cum reușesc această performanță, rămâne o problemă nerezolvată în biologie.

Puii berzelor negre din Lunca Dunării se nasc cu abilități paranormale fenomenale.

 

La sfârșitul verii, puii berzelor negre zboară înaintea părinților în Africa, unde îi așteaptă la locul de iernare. Informațiile despre necesitatea migrării și traseul de urmat le dețin de la părinții lor.


Și alte animale au abilități paranormale uimitoare și cunoștințe aprofundate despre energii telurice și asupra modului de orientare în spațiu. De exemplu, somonii după 4 ani petrecuți în ocean, se îndreaptă către râul în care s-au născut, străbătând înot o distanță de aproximativ 6.500 km. Savanții cred că somonii se orientează noaptea după stele iar ziua după soare pentru a găsi locul de origine. Dar când este cerul acoperit cu nori, după ce repere se orientează? La această întrebare, savanții ezită să dea un răspuns tranșant.

Somonii, după un drum istovitor de 6.500 km prin ocean, ajung apele râului în care s-au născut.


Somonii, broaștele țestoase și alte animale recurg la teledetecție extrasenzorială pentru a se orienta în spațiu. Numai prin teledetecție extrasenzorială pot găsi locul natal după ani petrecuți la mii de kilometri depărtare de acesta. Animalele dispun de energii senzoriale și extrasenzoriale la care omenirea nu are acces. De ce oare?

Specia umană se află în regres biologic

Se știe că un organ biologic dacă nu este folosit la parametri săi funcționali, se atrofiază. Omenirea a omis de-a lungul timpului să își cultive energiile primordiale, necesare pentru a supraviețui pe o planetă dominată de cutremure violente, erupții vulcanice devastatoare, inundații catastrofale și alte fenomene potrivnice vieții. Neglijând propriile energii extrasenzoriale, acestea s-au retras în stare latentă (în adormire”) în subconștientul uman. Dar ele există sub formă de informații latente; și pot fi activate. Totul depinde de voința noastră.

Să renunțăm, măcar parțial, la tehnologiile care ne fac viața fizică mai ușoară pentru o clipă, dar ne distrug șansele de dăinuire pe Pământ. Prețul pe care îl plătim pentru comoditatea noastră ancestrală este prea mare. Am infestat chimic, radioactiv, biologic - solul, subsolul, apele de suprafață, apele subterane și aerul pe care îl respirăm, pentru a beneficia de o durată efemeră de confort. Trăim într-un păienjeniș de radiații electromagnetice care ne îmbolnăvesc și ne scurtează viața. Auto-păcălirea că suntem specia supremă pe Terra se apropie de final. Încet dar sigur, ne îndreptăm - din vina noastră - spre coada clasamentului speciilor terestre, în ce privește cultivarea și folosirea abilităților senzoriale și extrasenzoriale. Din lene, omul modern” se îndreaptă inevitabil către sfârșitul existenței sale, ca specie biologică pe Pământ.

Omul modern”, în viitorul apropiat. Așa ne dorim să arătăm în viitor?


De noi depinde dacă ne vom arunca în prăpastie în spirit de turmă, sau ne vom oprim la marginea ei. 

Nota autorului: În curând vom deschide un cont bancar pentru donațiile necesare înființării unei Școli de teledetecție extrasenzorială, pentru uzul populației; sau a unei Fundații, cu scop identic. Menționez că revista online JURNAL PARANORMAL, care este citită în peste 70 țări și apare în spațiul mass-media de 7 ani, este o publicație nonprofit. Înființarea unei Școli sau a unei Fundații pentru activarea energiilor subconștiente ale speciei umane este stringentă, pentru a contracara efectele dezastruoase ale civilizației tehnologice actuale asupra sănătății omenirii.
Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.