Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Stimați cititori, vă pun la dispoziție procedeul de activare a energiilor extrasenzoriale, ce se află în stare latentă în subconștientul uman

Am semnalat de nenumărate ori dispariția unor fotografii ilustrative din textele publicate în revista online, JURNAL PARANORMAL. În ultimul timp au început să dispară și zeci de comentarii făcute de cititorii noștri, pe marginea articolelor pe care le publicăm.

Pe de altă parte, potrivit știrilor transmise de agenții internaționale de presă, se pare că zilele internetului sunt numărate. Activitatea intensă a submarinelor rusești în jurul cablurilor subacvatice, care asigură conexiunile de internet între Europa și America de Nord, au stârnit îngrijorarea oficialilor NATO. (Sursa: The Washington Post).

În această situație trebuie să trecem neîntârziat și la ediția tipărită a revistei JURNAL PARANORMAL, pentru a contracara neplăcerile cauzate cititorilor. În curând vom începe să publicăm - în serial – procedeul de activare a energiilor extrasenzoriale din subconștientul uman. Intervenția unor persoane neavenite asupra articolelor pe care le vom publica, ar putea să compromită eforturile noastre depuse pentru activarea super-simțurilor speciei umane. Numai într-o publicație tipărită se poate păstra nealterat conținutul textelor publicate.

JURNAL PARANORMAL este citit în prezent în peste 70 țări: România, Italia, Statele Unite, Germania, Anglia, Franța, Spania, Canada, Republica Moldova, Austria, Olanda, Indonezia, Israel, Belgia, Suedia, Grecia, Brazilia, Noua Zeelanda, Danemarca, Ungaria, Irlanda, Norvegia, Slovenia, Elveția, Polonia, Australia, Cehia, Emiratele Arabe Unite, Columbia, Cipru, India, Luxemburg, Rusia, Portugalia, Arabia Saudita, Turcia, Bulgaria, Etiopia, Croația, Iordania, Mexic, Taiwan, Africa de Sud, Ecuador, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Irak, Japonia, Insule Cayman, Peru, Pakistan, Qatar, Serbia, Tunisia, Albania, Coasta de Fildeș, Chile, China, Algeria, Gabon, Insula Jersey, Kuweit, Liban, Lituania, Maroc, Macedonia, Mauritius, Mozambic, Thailanda, Ucraina, Uruguay, Venezuela. (Sursa: Google Analytics).

Revista online JURNAL PARANORMAL este o publicație nonprofit și apare de peste 7 ani. În acest timp nu am cerut niciun sprijin din partea cititorilor. Revista JURNAL PARANORMAL trebuie să fie menținută în spațiul mass-media și prin ediție tipărită. În acest sens, apelez la donații din partea cititorilor care dispun de resurse financiare, pentru tipărirea și difuzarea revistei JURNAL PARANORMAL. Am deschis următoare conturi bancare:

Cont în lei având codul IBAN la Raiffeisen Bank: RO15RZBR0000060020325503

Cont în valută USD: IBAN Account Raiffeisen Bank: RO85RZBR0000060020325504

Cu mențiunea: Pentru revista Jurnal paranormal.

În revista JURNAL PARANORMAL – ediție tipărită, veți găsi toate detaliile activării super-simțurilor voastre, pe care le dețineți în stare latentă (în adormire) în subconștient. Printre aptitudinile extrasenzoriale care pot fi dobândite de cititorii noștri, se află detecția și teledetecția extrasenzorială, predicția cutremurelor de pământ prin mijloace extrasenzoriale umane, investigarea subsolului prin teledetecție extrasenzorială, controlul sănătății organice și psihice prin efectul Rudan și, foarte important, dezvoltarea simțului vederii la orice vârstă, ca să mai purtați ochelari de vedere. Eu am renunțat la ochelari de vedere de peste 30 de ani și văd perfect și la vârsta de 84 de ani. A se vedea în acest sens, articolul PROGNOZA ELABORATĂ DE OAMENI DE ȘTIINȚĂ ESTE FERMĂ: CÂTEVA MILIARDE DE PĂMÂNTENI ÎȘI VOR PIERDE VEDEREA PÂNĂ ÎN ANUL 2050.

Este ultimul apel pe care îl fac către cititori, să doneze bani pentru tipărirea și difuzarea revistei JURNAL PARANORMAL. Eu nu am banii necesari pentru tipărirea și difuzarea revistei. Publicația noastră trebuie să ajungă la cititorii din România și la cei aflați în peste 70 de țări ale lumii. Eu vă ofer în schimb, ceea ce nu se poate cumpăra cu toți banii pe care le posedă specia umană: activarea super-simțurilor pe care le deține omul în stare latentă în subconștient și aplicațiile practice ale energiilor extrasenzoriale în viața zilnică.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.