Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Super-simțurile speciei umane trebuie activate de urgență

Oricare organ biologic dacă nu este folosit la parametri funcționali, energiile pe care le dezvoltă trec în stare latentă (în adormire) în subconștient. Simțul văzului, al mirosului, al auzului și simțul tactil sunt în curs de atrofiere la specia umană actuală. Din comoditate cerebrală, omul a trecut la simțuri pasive; reacționează numai la anumiți stimuli externi, fără a investiga cu propriile simțuri lumea înconjurătoare, cum fac speciile de animale terestre.

Prin FUNDAȚIA UMANITARĂ EUROPEANĂ VASILE RUDAN se pot rezolva probleme stringente ale omenirii. Obiective propuse pentru Fundație au fost cercetate pe cale experimentală de autor timp de peste trei decenii, în cadrul unor experimente extrasenzoriale făcute sub controlul Armatei. Fiecare obiectiv propus pentru Fundație a fost verificat pe cale experimentală și este realizabil 100 %. Rezultate parțiale ale experimentelor au fost publicate în revista online JURNAL PARANORMAL, în revista australiană NEXUS new times magazine – science & alternative news, nr. 17 (ediție în limba română) și în alte publicații cu difuzare internă și internațională.

Obiective propuse pentru FUNDAȚIA UMANITARĂ EUROPEANĂ VASILE RUDAN

Activarea energiilor extrasenzoriale ale omului din stare latentă, pentru a le aduce la un nivel comparabil cu super-simțurile deținute de specii de animale terestre

Trebuie să ne activăm de urgență energiile extrasenzoriale din subconștient, pentru a supraviețui în mediul pe care l-am creat din nesăbuința noastră. Semenii mei nu sunt preocupați de slăbirea continuă a vederii lor? Ce mai așteaptă? Să se producă o minune prin care să le fie remediată acuitatea vizuala, fără să depună niciun efort în această privință? Sau așteaptă să fie inventat un dispozitiv tehnic, care să le remedieze beteșugul ocular? Nu este clar avertismentul lansat de oameni de știință, potrivit căruia câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050?

Câmpul vizual restricționat, perceput de specia umană prin ochelari de vedere.

Am dovedit pe cale experimentală, că vederea omului se poate recupera la orice vârstă. Eu am renunțat la ochelari de vedere cu peste 30 de ani în urmă și am recuperat în totalitate acuitatea mea vizuală, prin metode paranormale. Și la vârsta de 85 de ani văd perfect fără ochelari. Pot să citesc texte scrise cu cele mai mici litere și văd detaliile unor obiecte situate la 4 – 5 kilometri depărtare. Puteți beneficia și voi de recuperarea vederii voastre, prin sprijinirea înființării și funcționării FUNDAȚIEI UMANITARE EUROPENE VASILE RUDAN.

Familia doamnei Gabriela Firea, primarul general al capitalei României. Copiii sunt condamnați să privească lumea înconjurătoare prin ochelari de vedere, pentru că mama lor face pomeni de zeci de milioane euro din banii bucureștenilor către biserici, închinate unui dumnezeu fals, în loc să investească în sănătate, în educație și în cercetare științifică. Cu o jumătate din sumă risipită inutil pe biserici, putea deveni funcțională FUNDAȚIA UMANITARĂ EUROPEANĂ VASILE RUDAN pentru activarea energiilor paranormale ale omului și recuperarea vederii semenilor noștri.

Predicția cutremurelor de pământ prin mijloace extrasenzoriale ale omului, pentru protejarea omenirii de urmările seismelor, care au o evoluție fără precedent în perioada actuală

Am dovedit existența focarelor geopatogene seismice și legătura acestor radiații telurice cu dinamica scoarței terestre. Pe baza acestei descoperiri, am elaborat o metodă de predicție a cutremurelor de pământ prin mijloace extrasenzoriale, care nu dă niciodată rateuri. Speciile de animale pot detecta energiile telurice precursoare seismelor și se feresc de urmările acestora.

Teledetecție extrasenzorială a focarelor geopatogene, pentru evitarea efectelor distructive ale radiațiilor telurice asupra sănătății umane și animale

Am descoperit geneza focarelor geopatogene și influența lor nefastă asupra psihicului și fiziologiei umane și animale. Până la cercetările mele experimentale, se știa doar că exista rețeaua ipotetică de ”noduri” patogene Hartmann. Am completat geneza focarelor geopatogene, cu cele cauzate de descompunerea substanțelor organice în sol de către bacterii, rezultând gaz metan, hidrogen sulfurat și alte gaze nocive pentru sănătatea umană și animală.

Teledetecție extrasenzorială a efectului Rudan, pentru determinare rapidă a nivelului de sănătate umană, animală și vegetală

Efectul Rudan (ER) a fost descoperit de autor în structura energetică externă a organismelor vii, în primăvara anului 1965. Componenta bioenergetică ER este detectabilă în biocâmpul uman, animal și vegetal. ER indică în permanență nivelul funcțiilor fiziologice vitale ale organismului biologic, indicând orice abatere funcțională ce intervine la un moment dat. Descoperirea efectului Rudan ar fi trebuit să primească premiul Nobel. Nu a avut cine să propună această descoperire pentru a participa la preselecție pentru prestigiosul premiu.

Investigarea subsolului prin teledetecție extrasenzorială

Am elaborat o nouă metodă extrasenzorială de investigare a subsolului, ce pune în evidență orice lucru existent sub pământ, indiferent de adâncimea la care este amplasat. Pe baza acestei metode am descoperit pe parcursul cercetărilor făcute între anii 1995 – 1999 pentru un studiu multidisciplinar guvernamental, împreună cu generalul de divizie ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul M.Ap.N., zeci de kilometri de ziduri și conducte din ceramică pentru captarea, aducțiunea și distribuirea apei potabile în cetățile și așezările fortificate antice din Munții Orăștiei.

În luna august 2013 am localizat, prin teledetecție extrasenzorială, vestigii arheologice în subsolul planetei Marte. Descoperirea a fost publicată în JURNAL PARANOMAL la 27 august 2013. În anul următor, existența vestigiilor arheologice în subsolul planetei Marte a fost confirmată prin fotografii satelitare realizate de către NASA. Prin această descoperire am dovedit, că undele telepatice se propagă instantaneu prin spațiul cosmic, pe distante nedeterminabile.

Doresc să pun la dispoziția semenilor rezultatele strădaniilor mele. Timpul meu este limitat. Am depășit vârsta de 85 și se pare că voi duce în eternitate cunoștințele pe care le-am dobândit cu trudă, dacă nu înființăm în cel mai scurt timp FUNDAȚIA UMANITARĂ EUROPEANĂ VASILE RUDAN. Apelul meu se adresează oamenilor care gândesc cu mintea lor și vor să își dezvolte puterile paranormale, pentru a supraviețui în viitorul apropiat pe suprafața planetei noastre.

Repet cele două conturi bancare, în care se pot depune banii necesari pentru înființarea și funcționarea Fundației:

Cont în lei având codul IBAN la Raiffeisen Bank: RO15RZBR0000060020325503
Cont în valută USD: IBAN Account Raiffeisen Bank: RO85RZBR0000060020325504.

Vasile Rudan

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.