Teledetecția extrasenzorială – un mijloc miraculos pentru investigații extraterestre

Potrivit unor estimări făcute de cercetători avizați, știința actuală destinată maselor umane este în urmă cu cel puțin 400 de ani față de realitatea științifică cotidiană. Viteza corpusculară maximă admisă de știința tradițională este viteza luminii în vid, exprimată în unități din Sistemul Internațional de 299.792.458 m/s (metri pe secundă). Tot ce depășește această limită este considerat drept o blasfemie la adresa legilor fizicii, deși sunt observate în mod frecvent nave cosmice în galaxia Calea Lactee, care se deplasează cu viteze infinit mai mari decât viteza luminii. Savanții sunt de acord, că prin legile fizicii actuale nu pot fi explicate majoritatea fenomenelor care au loc în imensitatea spațiului cosmic. De pildă, existența găurilor negre din centrul galaxiilor, care au masa de milioane de ori mai mare decât a soarelui nostru și gravitație infinită, ce pot aspira planete și sisteme solare - inclusiv lumina. Nu se cunoaște totodată, ce este energia întunecată care ține Universul indivizibil, nu se știe ce este electricitatea, magnetismul sau gravitația sub aspectul structurii fenomenelor.

Gaura neagră din centrul galaxiei Calea Lactee.

Undele telepatice se propagă instantaneu în spațiul cosmic

Teledetecția extrasenzorială este operațională în gama undelor telepatice cu frecvențe necunoscute, ce nu pot fi bruiate pe cale electromagnetică. Undele telepatice emise de ființa umană se răspândesc cu viteză instantanee în spațiul cosmic, fiind generate de creier, care deține peste o sută de miliarde neuroni și o infinitate de conexiuni inter-neuronale posibile, ce ar putea egala numărul atomilor existenți în Univers. (Sursa: revista Sinteza. Poate fi consultată la biblioteca Ambasadei SUA, din București.)

Prin teledetecție extrasenzorială, accesibilă omului, se poate investiga subsolul planetelor din alte sisteme solare

Informațiile obținute prin teledetecție extrasenzorială sunt instantanee și extrem de precise. De pildă, în cadrul unui studiu multidisciplinar guvernamental, ce s-a desfășurat în anii 1995 – 1998 în zona munților Orăștiei (România), am descoperit în subsol, prin teledetecție extrasenzorială, împreună cu generalul de divizie ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din M.Ap.N., zeci de kilometri de ziduri și 8 cetăți antice necunoscute de către arheologi. Precizia descoperirilor a fost confirmată prin sondaje.

În luna august 2013, am localizat prin teledetecție extrasenzorială vestigii arheologice în subsolul planetei Marte. Descoperirea a fost publicată în Jurnal Paranormal la 27 august 2013. În anul următor, descoperirea vestigiilor arheologice din subsolul planetei Marte a fost confirmată de către NASA.

Fotografie realizată de NASA la suprafața planetei Marte, prin care se confirmă existența vestigiilor arheologice descoperite de autor. 

Prin teledetecție extrasenzorială de pot prevedea cutremurele de pământ

Prin activarea simțurilor ancestrale, care se află în stare latentă în subconștientul ființei umane, ce se transmit pe cale genetică între generații, pot fi detectate oricând evoluțiile energiilor telurice precursoare seismelor. Cutremurele de pământ sunt precedate de energii tectonice care au loc în scoarța terestră și sunt simțite de organisme vii. Prin teledetecție extrasenzorială pot fi monitorizate energiile precursoare cutremurelor de pământ în orice clipă.

Diagnostic medical prin teledetecție extrasenzorială

Prin teledetecție extrasenzorială se pot afla rapid disfuncțiile organice ale semenilor noștri, fără a se intra în contact direct cu subiecții investigației. În curând vom publica un articol amplu, dedicat diagnosticării prin teledetecție extrasenzorială a unor maladii de care suferă omenirea și speciile animale.

Prin teledetecție extrasenzorială pot fi contactate ființe umane și non-umane din spațiul cosmic

Teledetecția extrasenzorială este un mijloc eficient pentru căutarea vieții în Univers. Avându-se în vedere faptul (demonstrabil) că undele telepatice se propagă instantaneu în spațiul cosmic, pot fi investigate în timp real planete din alte sisteme solare.

În Univers există mii de miliarde de galaxii, cu mii de miliarde sisteme solare cu planete asemănătoare Pământului, cu civilizații tehnologice aflate în diverse stadii de dezvoltare. În imagine, o parte din galaxia Andromeda, cu miliarde de sisteme solare. (Foto: NASA).


Vasili Eremenko, general maior și profesor emerit al Academiei de Securitate, Apărare și Aplicarea Legii din Rusia, relatează: „Am învățat cum să chemăm aceste OZN-uri în Vladimirovka. Era de ajuns să facem mișcări masive de trupe și să transportăm echipamente. În astfel de cazuri, apăreau 100%”.

Generalul Alexei Savin completează mărturia generalului Eremenko: „Ademenirea” OZN-urilor a făcut parte din experimentul unității militare speciale 10003. Primele experimente au avut ca obiectiv descoperirea unor metode de a îmbunătăți activitatea creierului, în anumite circumstanțe. Consiliul Științific legat de acest program a fost condus de academician Natalia Bektereva, care, pană la moartea ei, a fost directorul științific al Institutului de cercetare a creierului uman. În cadrul cercetărilor am ajuns la concluzia, că omul este un sistem energo-informațional care captează informații din afara cognoscibilului”, spune generalul Savin. „Pentru a identifica aceste „surse externe” au fost create trei grupuri, unul de cercetători, al doilea de militari și al treilea de… femei! Acest al treilea grup a făcut cele mai multe descoperiri în domeniu, dezvoltând capacități extrasenzoriale deosebite. Șefii au cerut contactarea unor civilizații extraterestre. Și am reușit. Am dezvoltat o metoda bazată pe activitatea creierului. Mai bine zis, am reușit sa aducem creierul pe o anumită frecventă, care i-a permis sa fie pe aceeași lungime de unda cu o civilizație extraterestră”. (Sursa: cotidianul Național).

Când aveau loc experimente extrasenzoriale în poligonul militar din Curbura Buzăului (România) în anii 1970 și începutul anilor 1980, aparițiile OZN erau frecvente. OZN-urile apăreau deasupra poligonului în aproximativ 15 minute de la începerea transmisiunilor telepatice.

Teledetecția extrasenzorială constituie un mijloc eficient și precis de investigare a subsolurilor terestre și extraterestre. Omul poate accesa energii situate dincolo de actuale frontiere ale cunoașterii prin activarea super-simțurilor extrasenzoriale, ce se găsesc în subconștientul său, care se transmit pe cale genetică între generații. Noțiuni despre telepatie și teledetecție extrasenzorială ar trebui predate în învățământul gimnazial, în locul unor materii fără relevanță pentru viitorul adult.

În pofida performanțelor și a numeroaselor aplicații ale teledetecției extrasenzoriale, acest procedeu de investigare nu este agreat de guverne și de religii. De ce oare? Lăsăm pe cititorii noștri să răspundă la această întrebare delicată.

Notă: Imaginile care ilustrează acest articol au fost prelevate de pe Internet.