Terapia placebo este mai eficientă în tratarea unor boli, decât terapeutică tradițională

Se cuvine să fac o precizare în preambulul acestui articol. Medicamentele elaborate de industria farmaceutică mondială nu sunt destinate să vindece bolile de care suferă omenirea, ci să le mențină în stadii cronice, pentru a-l sili pe bolnav să cumpere și să consune medicamente toată viața. Pentru certificarea acestui fapt, au depus mărturie personalități medicale de prim rang, distinși cu Premiul Nobel pentru medicină și chimiști premiați, care au lucrat în industria farmaceutică. Cităm din interviul dat de laureatul Premiului Nobel pentru Medicină, Richard J. Roberts, publicației spaniole La Vanguardia, cu titlul Medicamentul care vindecă definitiv nu este rentabil”:

Richard J. Roberts: “Am dovezi că în anumite cazuri, cercetătorii care depind de fonduri private ar fi putut descoperi medicamente foarte eficace, care ar fi pus capăt cu totul anumitor boli...”

Reporter: „Și de ce s-a renunţat la cercetări?”

Richard J. Roberts: „Pentru că industria farmaceutică este mai degrabă interesată să vă ia mai mulţi bani, nu să vă vindece pe dumneavoastră, aşa că dintr-o dată, cercetarea respectivă este deviată către descoperirea de medicamente care nu vă vindecă întru totul, ci doar cronicizează boala şi vă face să resimțiți o îmbunătățire ce va dispărea din momentul în care nu mai luaţi medicamentul.”

Iar chimistul Shane Ellison, om de știință premiat, fost angajat la Array BioPharma și Eli Lily, a declarat: „Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația. Fiind chimist, eram surprins că se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide. Cel puțin 125 de mii de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici.

Profiturile companiilor farmaceutice sunt condiționate de consumul medicamentelor de către populație. Interesul industriei producătoare de medicamente: să existe câți mai mulți oameni bolnavi.

Terapia cu produse de sinteză este periculoasă, întrucât prin substanțe chimice pe care le conțin medicamentele provoacă disfuncții ale organelor vitale ale omului. În prospecte ale medicamentelor puse în vânzare în farmacii sunt trecute și efectele adverse. Substanțele chimice dăunătoare sunt adăugate cu bună știință de producători, ca să producă pagube la nivel organic, pentru a-l sili pe bolnav să cumpere și să consume medicamente toată viața. A se vedea în acest sens și articole publicate în JP, intitulate CE NE ASCUND GUVERNELE: MEDICAMENTUL CARE VINDECĂ DEFINITIV NU ESTE RENTABIL; și CHIMISTUL SHANE ELLISON: ADEVĂRUL DESPRE FABRICAREA MEDICAMENTELOR. Acesta este adevărul privind medicamentele elaborate de industria farmaceutică actuală. Nu pot fi de acord cu acei dintre concetățenii mei, care preferă să ocolească realitatea, ca să doarmă liniștiți. Somnul naște monștri.

Există o cale să fie prevenită această calamitate: terapie placebo. S-a dovedit cu prisosință, că terapia placebo este mai eficientă în tratarea anumitor boli, decât medicamentele de sinteză; și nu induce procese negative asupra organismului uman. Se spune, că terapia placebo constă în păcălirea creierului bolnavului, să accepte medicamente fără substanțe active. Creierul nu poate fi păcălit; în schimb, pot fi induse în creierul uman informații pozitive, care să ducă la vindecare. În mod concret, bolnavul trebuie să gândească cu tărie, că un anumit medicament fără substanțe active îl poate vindeca.

Dar ce este gândul? ”Gândul este cea mai mare jale în psihiatrie”, a declarat cunoscutul neuropsihiatru francez, dr. René J. Bourdiol. Gândul nu este un produs al creierului; dimpotrivă, gândul folosește creierul nostru pentru a ne determina reacțiile prezente și viitoare. Gândul se află la un alt nivel de organizare a materiei vii, guvernat de energii și viteze de propagare ce sfidează legile fizicii actuale. Potrivit concluziilor la care au ajuns oamenii de știință, bazate pe investigații clinice aprofundate, gândul pozitiv are influențe benefice asupra sănătății noastre; gândul negativ produce disfuncții în organismul uman, pentru că distruge sistemul imunitar provocând bulversarea funcțiilor psihice și organice ale omului. Gândul negativ deschide calea bolilor incurabile de care suferă la ora actuală omenirea: cancer, diabet, boli ale sistemului circulator, boli ale sistemului nervos, obezitate cu maladiile asociate supraponderabilității, etc.

Este cunoscut faptul, că ceea ce numim noi gând se propagă cu viteze uluitoare. Viteza de propagare a gândului este net superioară tahionilor, care depăşesc viteza luminii în vid. De pildă, în timp ce unda asociată gândului străbate distanţa de la Pământ la Soare practic instantaneu, fotonul - componenta de bază a luminii - parcurge același drum în aproximativ 8 minute. Gândul zidește şi dărâmă. Gândul bun poate vindeca boli incurabile din punctul de vedere al medicinei actuale; gândul rău poate îmbolnăvi și un om sănătos.

În locul medicamentelor placebo pot fi folosite alimente pe care le consumăm zilnic. Produsele alimentare trebuie considerate drept medicamente miraculoase, care au virtuți vindecătoare. Renunțați să vă gândiți la lucruri negative când luați dejunul și orientați-vă energiile cerebrale către beneficiile alimentelor în planul sănătății voastre. Trebuie să repetați acest obicei zilnic, până la vindecarea bolii de care suferiți.

Nota autorului. Autorul recunoaște dreptul bolnavilor de a urma tratamente prescrise de medici.