Trebuie înființată o fundație europeană, pentru recuperarea simțurilor umane

Articolele din JURNAL PARANORMAL sunt scrise pe baza unor informații pertinente, obținute din surse declasificate și din documente confidențiale. Cititorii revistei noastre au observat desigur, că de mult timp fac uz de expresia specia umană terestră; din motive justificate, după cum au dovedit recent oamenii de știință de la NASA. În Univers există mii de civilizații umane mai dezvoltate din punct de vedere tehnologic – și etic! - decât civilizația umană de pe Pământ. A se vedea în acest sens și articolul, cu titlul NASA a divulgat un secret absolut: și în alte sisteme solare există civilizații umane. Trebuie făcută o departajare obiectivă în acest sens.

La specia umană terestră, simțurile se află în declin

Voi explica acest lucru, pe înțelesul tuturor. Speciile de animale au simțurile în stare activă. Animale investighează în permanență prin simțurile lor mediul înconjurător, pentru a supraviețui într-o lume plină de pericole. Pentru acest lucru își dezvoltă simțurile în funcție de necesități zilnice. Sunt și animale care văd prada în întuneric, după cum există animale care văd în radiații infraroșii sau ultraviolete. Furnicile din America Centrală, când vor să întemeieze o altă colonie, printr-un impuls cerebral le cresc aripi, iar când ajung în zbor la destinație, își smulg aripile și devin furnici terestre. Materia vie dispune de simțuri și super-simțuri nelimitate, care pot fi dezvoltate în funcție de nevoile de supraviețuire.

La speciile de animale evoluează neîncetat acuitatea vizuală, simțul auzului și simțul mirosului, ca o garanție de supraviețuire într-o lume plină de pericole.

Din cauza unor înlesniri tehnologice la care are acces, specia umană actuală are simțurile intrate în declin vizibil, iar super-simțurile proprii materiei vii au rămas blocate în subconștient. Omul reacționează doar la stimuli vizuali, auditivi și tactili pe care îi percepe în mod accidental din mediul ambiant. Nu investighează prin simțurile sale lumea în care trăiește. Din această cauză, cercetătorii au remarcat o reducere semnificativă a inteligentei umane. Pentru a ne convinge de acest fapt, este suficient să observăm comportamentul sinucigaș al speciei umane terestre, care își distruge cu premeditare mediul ambiant, otrăvind solul, subsolul, apele de suprafață și pe cele subterane și aerul pe care îl respiră. La fel a procedat omenirea și pe planeta Marte; cu consecințele de rigoare. A se vedea în acest sens, articolul din JURNAL PARANORMAL, intitulat Fizicianul John Brandenburg: Civilizația de tip umanoid de pe planeta Marte a fost distrusă în urma unui atac nuclear!

Ce facem cu vederea noastră?

Oamenii de știință au lansat un avertisment fără precedent: câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050. (Sursa: Science Alert). În curând vom publica în JURNAL PARANORMAL cauzele pierderii acuității vizuale ale omenirii și cum se poate remedia acest handicap psihobiologic. Factorii principali ai pierderii vederii speciei umane terestre se află în locuința noastră, la locul nostru de muncă și în mediul înconjurător. Eu am dovedit cu peste trei decenii în urmă, că acuitatea vizuală a speciei umane se poate recupera la orice vârstă și se poate menține ani îndelungați. Și la vârsta de 85 de ani citesc fără ochelari de vedere orice text și văd cu claritate detaliile tehnice la obiecte situate la 4 – 5 kilometri depărtare. Doresc să împărtășesc și semenilor mei metoda extrasenzorială de recuperare a vederii umane. Acest proces este la îndemâna omului și ține de voința fiecăruia dintre noi. Nu vă îngrijorează faptul să vedeți pe zi ce trece, din ce în ce mai mulți tineri și persoane adulte purtând ochelari, care își vor pierde definitiv vederea până în anul 2050? Și voi sunteți vizați în aceiași măsură, de pierderea vederii voastre - cel mai de seamă simț dezvoltat de materia vie. Trebuie să înființăm o Fundație europeană, pentru recuperarea simțurilor umane. Trebuie să ne grăbim; mâine va fi prea târziu! În cadrul Fundației vom organiza și cursurile pentru activarea energiilor extrasenzoriale din subconștientul uman.

Vasile Rudan