Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Trecerea la ora de vară – o decizie eronată a parlamentarilor români

În urma apariției articolului din Jurnal Paranormal, cu titlul Secrete guvernamentale: Prin schimbarea orelor, Uniunea Europeană participă la genocidul speciei umane, atrăgeam atenția asupra legăturii dintre refuzul Uniunii Europene de a sista schimbarea orelor și profiturile industriei farmaceutice, din care cităm:

”Într-un studiu publicat în revista Science, cercetătorii de la Spitalul Barnes Jewish din St. Louis susțin că trecerea la ora de vară influențează grav sănătatea organică și mintală a speciei umane. Această calamitate îndreptată dinspre UE asupra sănătății europenilor, are loc pe fondul creșterii veniturilor industriei farmaceutice cu peste 131 miliarde euro, bani ce provin din costul medicației necesare pentru a contracara parțial pagubele produse la nivelul sănătății omului, cauzate de trecerea la ora de vară. Este de la sine înțeles faptul, că unii politicieni corupți din Uniunea Europeană încasează comisioane grase de la patronii industriei farmaceutice, în schimbul subminării sănătății propriilor cetățeni.”

După apariția articolului, Parlamentul Uniunii Europene a sistat, prin vot majoritar, fatidicul obicei al trecerii la ora de vară. A lăsat, în schimb, la latitudinea fiecărei țări membre să aplice sau nu hotărârea Parlamentului UE. Cum se împacă deciziile luate în Parlamentul European, care sunt obligatorii pentru toate țările din UE, cu hotărârea facultativă lăsată la discreția fiecărei țări privind trecerea la ora de vară?

Parlamentul României a decis să schimbe în continuare ora locală (ora astronomică), în pofida avertismentelor lansate de oameni de știință. Prin această hotărâre, Parlamentul României creează confuzii internaționale și în privința orei locale. Prin decizia neinspirată a parlamentarilor români, ora locală a României se suprapune peste ora locală a Rusiei europene; ora locală din Iran se suprapune peste ora locală din România, etc. Dacă se va declanșa un cutremur devastator în România la ora ”h”, de pildă, știrea despre acest cutremur va fi publicată în mass-media din Iran, că respectivul seism a avut loc la ora locală din Iran, deși fenomenul teluric s-a produs cu o oră în urmă în România. Între timp, Ungaria și Turcia au hotărât să nu mai schimbe ora locală.

Ora de vară a fost născocită de minți tributare banului, în folosul industriei farmaceutice mondiale. Nu este târziu să fie corectată această decizie fatidică. Latinii spuneau, că a greși este omenește; perseverarea în greșeală este diabolică. Surprinde indiferența parlamentarilor români față de sănătatea populației din țara noastră. Să sperăm că le va veni mintea cea din urmă aleșilor noștri și vor reveni asupra erorii comise.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.