Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

UN ABSOLVENT AL CURSULUI DE PROTECȚIE ȘI AUTOAPĂRARE EXTRASENZORIALĂ DIN FEBRUARIE, A.C., A PROGNOZAT PUTERNICUL CUTREMUR DIN INSULELE KURILE, CU 5 ZILE INAINTE DE A SE PRODUCE SEISMUL

 

 Un absolvent al Cursului intensiv teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială (modulul 1), ce s-a ținut în București la data de 14 – 17 februarie 2013, a localizat prin detecție extrasenzorială un focar geopatogen seismic în evoluție în curtea sa și a prognozat puternicul cutremur din insulele Kurile, din extremul orient al Rusiei, cu 5 zile înainte de a se produce seismul. Cutremurul de 6,1 grade magnitudine pe scara Richter, a avut loc pe 24 martie, 2013, la ora 4,18 GMT, la o adâncime de aproximativ 9,70 km. Disiparea energiilor tectonice s-a soldat cu replici seismice, în zona geografică menționată.

Vom reveni cu date despre colegul nostru, ce s-a dedicat prognozei cutremurelor prin detecție extrasenzorială.

         Metoda Rudan pentru predicția cutremurelor prin focare geopatogene seismice, este rezultatul a treizeci de ani de cercetare experimentală a evoluţiilor focarelor geopatogene, în raport cu seisme ce au avut loc în România şi în alte zone ale globului. (A se vedea și articolul din Jurnal Paranormal, intitulat Ce sunt focarele geopatogene?) Timp de trei decenii, autorul a făcut determinări experimentale asupra focarelor geopatogene seismice, a corelat datele obţinute cu seisme de diverse grade magnitudine pe scara Richter şi a dezvoltat o metodă de predicţie a cutremurelor, ce niciodată nu dă greş.

         Prognoza cutremurelor, bazată pe monitorizarea prin detecţie extrasenzorială a fenomenelor geodinamice precursoare relevate de focare  geopatogene seismice, face posibilă predicţia cutremurelor cu până la 14 zile înainte de a se declanşa. Există posibilitatea stabilirii coordonatelor geografice ale viitorului epicentru al seismului.

         Metoda predicției cutremurelor prin detecție extrasenzorială a evoluției focarelor geopatogene seismice, este predată de autor la Cursul intensiv teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială.

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.