Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Un plan secret al Uniunii Europene: strămutarea țiganilor comunitari în România

În preambulul acestui articol inserăm câteva considerente ale cititorilor, în legătură cu editorialul publicat în Jurnal Paranormal, cu titlul Țara noastră trebuie să revină la denumirea antică DACIA.
 


Flower F Mihaela 
Leeds Beckett University

Este foarte adevărat că aici în UK este o mare confuzie privind 'roma travelers- romanes și Români. În pașapoartele noastre românești ar trebui specificat și etnia din care facem fiecare parte, este legal și nu este discriminatoriu, așa cum se procedează și în Anglia. În felul acesta oficialitățile străine cât și cele românești vor ști despre ce podoabe este vorba. Și este adevărat că ne jenăm să spunem că suntem Români, ca să  nu fim confundați cu răufăcătorii ce se perindă pe aici.


Sarra Di Cati
Universitatea TRANSILVANIA din Brașov

Greșelile (străinilor) sunt intenționate; și poate că pe undeva ne merităm soarta pentru că toata istoria noastră am umblat cu "sărut-mâna" pe la ușile/porțile altora; n-am știut nici să ne impunem și nici să profităm de multele atuuri pe care le avem (și slava Domnului, avem) fața de ei.


Florin M Cucu
Works at Dubai

Nu mă jenez deloc să spun că sunt ROMÂN, dar fac precizarea imediat:" NU faceți confuzie, între român, cu rrom, NU avem nimic în comun..."
Asta deoarece sunt foarte mulți, sus puși, care întrețin confuzia.

Unde s-ar putea vota, eu votez: DA!
Țara = Dacia


Aurelian Ceobanu 
Universitatea Alexandru Ioan Cuza

Perfect adevărat, dar trebuie o mișcare de masă foarte puternică, a tineretului, care văd că a putut să iasă în stradă la impulsul emoțional Colectiv” […]  Și odată pe săptămână să ceară un referendum. 


Bisceanu Nicolae
Works at Pensionar

Cel mai de seamă arheolog german în domeniul aurului, ne spune că noi suntem urmașii dacilor. […] Un fost consilier al papei (om de știință cu mai multe doctorate) ne spune că limba vorbită de daci este precursoarea latinei; pe când o serie de pseudospecialiști de la noi îi dau întruna că noi nu suntem altceva decât niște metiși; or fi fiind ei. Eu sunt dac. 


Ioan Vasile
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași

Dacă în parlament ar exista un român adevărat, cult, cu putere de convingere care ar persevera zilnic în luările de cuvânt și care nu s-ar lăsa influențat de servili UE, și daca și istoricul Ion Coja ar lua în considerație adevărata istorie a poporului nostru, poate ca ar mai exista o șansă. Sper să nu mor până voi fi considerat oficial DAC.


Alexandru Barutia
Universitatea din București

E vital schimbarea. DACIA ar favoriza adevărul și rezolvarea diverselor probleme iscate de cei care au râvnit la aceste ținuturi bogate. Așteptăm inițiatori și organizatori curajoși pentru a da startul ...Răspândirea intenționată de către unele oficialități ale Uniunii Europene a ideii că romii sunt români și că România este patria romilor, are un substrat profund abominabil. În anii ’90, între Uniunea Europeană și România a fost semnat un protocol secret, în care se prevede strămutarea țiganilor din statele Europei occidentale, în România. Pentru această tranzacție au fost alocate fonduri din bani europeni, destinate pentru construcția caselor țiganilor, ce vor fi strămutați pe pământul României. Informația o dețin de la un consilier al fostului președinte al României, Emil Constantinescu. Este vorba de un document secret, care prin implicațiile sale poate fi comparat cu Pactul Ribbentrop – Molotov. Prin urmare, cititorii noștri nu se înșală afirmând că oficialitățile europene perpetuează în mod deliberat confuzia între termenii rom și român.

Cum a fost amânată afacerea cu țiganii comunitari

Pentru primul lot de 1.500.000 țigani din țările occidentale, care urma să fie strămutat în România pe timpul mandatului președintelui Emil Constantinescu, Uniunea Europeană se angajase să plătească o primă tranșă din banii europeni, pentru construcția locuințelor necesare țiganilor. Emil Constantinescu, pe atunci președintele în exercițiu al României, a fi cerut - potrivit sursei citate - ca U.E. să plătească toată suma la începutul tranzacției.  U.E. nu putea risca să plătească toți banii odată, pentru faptul că oficialitățile românești ar fi putut deturna banii europeni în alte scopuri. 
 


Emil Constantinescu, fost președinte al României, care, potrivit informațiilor furnizate de consilierul prezidențial amintit, ar fi solicitat ca U.E. să plătească toți banii la începutul tranzacției pentru construcția locuințelor țiganilor comunitari, ce urmau să fie strămutați în România. 

Soarta poporului român jucată la ruleta U.E.

Soarta poporului român era jucată la ruletă de un președinte slab, care declarase că a fost învins de propriile servicii de informații și Uniunea Europeană, care năzuia să scape de țiganii ce reprezentau o problemă  de ordin civic în țările Europei occidentale. Este posibil ca serviciile de informații românești să fi dejucat temporar planul U.E., ce prevedea strămutarea câtorva milioane de țigani comunitari în România. Altfel nu se explică de ce spus președintele de atunci al României, Emil Constantinescu, că a fost învins de propriile servicii de informații. Dacă planul U.E. ar fost dus la îndeplinire, strămutarea țiganilor comunitari în sudul României ar fi declanșat un război etnic în Balcani.

În actele guvernamentale ale României și la nivel internațional țiganii au devenit în mod oficial romi în anul 2000, prin străduința lui Petre Roman-Neulander (cetățean român, etnic evreu), pe când era ministru de Externe al României (sursa: ziare.ro). Să nu fi prevăzut Petre Roman–Neulander consecințele dezastruoase ce vor urma pentru poporul român pe plan intern și internațional, în urma oficializării denumirii țiganilor drept romi de către Guvernul României, consecințe cauzate de confuzia semantică  între termenii rom și român? Este puțin probabil să nu fi intuit deznodământul tragic pentru români, ce avea să rezulte în urma inițiativei sale nefaste.
 


Petre Roman-Neulander, fost ministru de Externe al României postdecembriste, prin străduința căruia a fost oficializată pe plan intern și internațional schimbarea denumirii țiganilor în romi.

Nu este în interesul etniei țigănești din statele Uniunii Europene să fie strămutată în România

Am discutat la vremea respectivă cu țigani din câteva localități din țară,  despre ideea strămutării țiganilor vest-europeni în România. Au fost categoric împotriva acestui fapt, susținând că nimeni nu i-a întrebat dacă sunt de acord cu strămutarea tuturor țiganilor europeni laolaltă. După părerea lor, fiecare om are dreptul să circule liber, în ce țară consideră că este mai bine pentru el și familia sa. Cu atât mai mult țiganii, ce au moștenit de la strămoșii lor nomazi gena pribegiei. Este dăunător pentru etnia țigănească ca cineva ”de sus” să le impună să devină sedentari.

Pe de altă parte, țiganii comunitari constituie o problemă controversată  pentru statele vest-europene, putând provoca prin prezența lor masivă un recul cultural și economic către nivelul țărilor din lumea a treia. 
 


Paris, una dintre cele mai frumoase capitale ale lumii civilizate, a fost transformată de țigani într-un coșmar din lumea a treia. În imagine, o parte din ghetourile țiganilor din capitala Franței. (Sursa: dailymail.co.uk.)
 

Este greșită abordarea problemei țiganilor comunitari prin ”rebotezarea” lor oficială în romi, prin aportul unui fost ministru de externe străin de năzuințele poporului român și strămutarea lor în România. Este absolut necesar să fie alocate fonduri europene pentru educația tinerei generații de țigani și pentru dezvoltarea societății țigănești sub aspect cultural și social, în vederea integrării lor în țări avansate din punct de vedere industrial.

Numeroși jurnaliști autohtoni sunt la curent cu tratativele secrete duse între U.E și oficialitățile de rang înalt din România, în privința strămutării țiganilor comunitari în sudul României. Cade în sarcina mass-media să facă investigații și să divulge cine au fost semnatarii acestui act oneros, ce prevede strămutarea țiganilor vest-europeni pe pământul României.

Soluția pentru anihilarea planului secret al Uniunii Europene în problema țiganilor comunitari, constă în revenirea cât mai grabnică a țării noastre la denumirea antică DACIA, pentru a se opri propaganda dusă de către unii oficiali din cadrul U.E., potrivit căreia nu ar exista nicio diferență între romi  și români. Recent, un oficial vest-european a declarat în mod public: ”Romii să plece în România, că acolo este patria lor!”. Iată care este scopul menținerii confuziei între termenele rom și român.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.