Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Un viitor lider regional pledează pentru dreptul femeilor la educație


MalalaYousafzai a supraviețuit unui atac armat al talibanilor, în timp ce se întorcea de la şcoală. 


În articolul intutulat O problemă ce nu face obiectul discuțiilor publice, publicat în Jurnal Paranormal, am inserat câteva concluzii la care au ajuns oamenii de știință referitoare la superiotatea creierului femenin, comparativ cu cel masculin. Desigur, m-am referit la inteligența feminină ferită de tare genetice sau dobândite pe parcusul vieții. Cititorii JP au înțeles fără îndoială, ce am vrut să spun în acel în articol.

Recent, Parlamentul European a decis să confere prestigiosul premiu Saharov pentru libertate de gândire, adolescentei pakistaneze Malala Yousafzai, care militează pentru dreptul fetelor la educație școlară și pentru șanse egale pentru femei de a ocupa funcții în administrația de stat. Pentru îndrăzneala sa, a fost împușcată în cap de talibani anul trecut, la vârsta de 15 ani, când ieșea de la școală. A supraviețuit printr-un miracol tentativei de asasinat, pus la cale de bărbați cu gândire primitivă. Cu trei ani în urmă, fostul prim-ministru pakistanez, Benazir Bhutto, nu a avut șansa să supraviețuiască în urma asasinatului pus la cale de oponenții săi. Potrivit declarației făcută de Malala, ea dorește să devină prim ministru pentru a contribui la rezolvarea problemelelor economice și de altă natură, cu care se confruntă în prezent Pakistanul. Rămâne de văzut dacă o vor lăsa în viață talibanii, ca să acceadă la această demnitate.

În unele țări islamice, femeia este menținută în sclavie. Nu are voie să iasă din casă neînsoțită, nu are dreptul la educație școlară, trebuie să își acopere chipul iar în moschee să stea în spatele unui grilaj, neavând dreptul de a se expune în public. Bărbații, potrivit unor cutume religioase discutabile, dețin dreptul de viață și de moarte asupra femeilor. Execuțiile femeilor se fac deseori în public, de către bărbați cu mintea întunecată. Și aceste crime sunt comise în numele lui Alah, deși Dumnezeu nu a spus niciodată că bărbații trebuie să se afle la conducerea Terrei. Dimpotrivă, se pare că Dumnezeu este femeie, potrivit ipotezei lansată de Papa Paul al II-lea.  

Unde a ajuns omenirea condusă de bărbați, se vede cale de o poștă: războaie în care pier milioane de oameni nevinovați și pentru care se cheltuiesc mii de miliarde de dolari de-a surda, poluarea mediului înconjurător sub aspect fizic, chimic, bacteriologic și radioactiv peste limita saturației, deșertificarea Pământului prin exploatări iraționale ale pădurilor – care, se știe, sunt plămânii planetei ce asigură oxigenul necesar respirației umane și animale - , fără grijă pentru generațiile viitoare ale omenirii.

În acest context vulnerabil pentru specia umană, iată, se naște un lider regional care dorește să schimbe lucrurile în bine; și să descătușeze energiile benefice care zac ferecate în creierul femenin. Din acest punct de vedere, Jurnal Paranormal se pronunță în favoarea revenirii speciei umane la matriarhat. Cel mai bun mijloc să verificăm noi înșine această propunere, este să votăm la viitoarele alegeri prezindențiale o femeie. După modelul german. Angela Merkel a fost realeasă în funcția de cancelar, pentru capacitatea sa de a conduce statul german. Politicienii-bărbați ce au ocupat funcția supremă în statul român după evenimentele din decembrie ’89, au dovedit cu prisosință de ce sunt în stare. Să alegem o femeie înțeleaptă în această funcție și să vedem ce va urma. 

Viitorul planetei Pământ este în matriarhat.

Adolescenta pakistaneză, Malala Yousafzai, împușcată de talibani pentru că pledează pentru dreptul fetelor la educație școlară.

Adolescenta pakistaneză, Malala Yousafzai  pe patul de spital, după încercarea talibanilor de a o asasina.

Mii de tinere femei se roagă pentru viața Malalei.

 

Manifestații publice contra crimelor comise de talibani împotriva femeilor.

Omenirea continuă să străiască sub amenițarea armelor. Soluția este la îndemâna noastră: matriarhatul.

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.