Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Val de cutremure în România. De ce nu este folosită metoda de predicție a seismelor pe cale extrasenzorială, elaborată de Vasile Rudan?

Asistăm nepăsători la proliferarea fără precedent istoric a cutremurelor de pământ, cu urmări catastrofale asupra vieții populației. Există pe peste treizeci de ani o metodă extrasenzorială sigură, privind predicția cutremurelor de pământ. Asemănător speciilor de animale terestre, și omul poate prognoza seismele pe căi extrasenzoriale, dacă își va activa super-simțurile pe care de deține în stare latentă în subconștient, ce se transmit pe cale genetică între generații. Metoda Rudan de predicție a cutremurelor de pământ a fost verificată experimental pe parcursul a peste treizeci de ani și nu am înregistrat nicio eroare în predicțiile pe care le-am făcut. Este cunoscut faptul, că speciile de animale pot simți evoluțiile energiilor telurice, înainte de declanșarea cutremurelor de pământ. În acest fel ele evită să staționeze în zonele supuse riscului seismic, salvându-și viața. Cutremurul distrugător declanșat în Oceanul Indian în data de 26 decembrie 2004, cu magnitudine pe peste 9 grade pe scara Richter, în care au pierit în zonele de litoral din Asia de sud-est peste 475.000 de oameni, este edificator. Oamenii de știință nu au găsit nici un cadavru de animal sălbatic, în zona în care s-a declanșat seismul. Animalele au detectat extrasenzorial energiile telurice precursoare cutremurului de pământ și s-au refugiat din timp în interiorul continentului, pe platourile înalte. La specia umană extra-simțurile sunt blocate în subconștient.

România este supusă în permanență riscului seismic

Printre cele mai periculoase orașe în caz de cutremur de pământ major se află București, Ploiești, Buzău, Focșani și Iași, inclusiv zonele adiacente. Zonele următoare în topul intensității seismelor sunt Roman, Bacău, Pitești, Giurgiu și zonele învecinate. Cernavoda și Tulcea se află în zona de risc intermediar. (Sursa: INFPP).

Harta riscului seismic în România.

Cum pot fi detectate pe cale extrasenzorială umană, energiile telurice precursoare cutremurelor de pământ

În primul rând trebuie să avem energiile extrasenzoriale activate, ce există în tare latentă (în adormire) în subconștientul nostru. Extra-simțurile umane latente se transmit pe cale genetică între generații. Pentru activarea acestor super-energii există o procedură standard, pe care o vom publica integral în revista tipărită JURNAL PARANORMAL.

Următoarea operație constă în localizarea, prin detecție teledetecție extrasenzorială, a unui focar geo-patogen seismic. Trebuie să constatăm dacă este un focar comun sau un focar geo-patogen seismic. Ambele focare geo-patogene au efecte dezastruoase asupra sănătății organismelor vii. Dacă suprafața pe care se dezvoltă focarul geo-patogen este variabilă în timp în funcție de cutremure de pământ, putem fi siguri că este vorba de un focar geo-patogen seismic. Odată cu localizarea unui focar geo-patogen seismic, lucrurile devin simple: dacă energiile telurice sunt în creștere în plan orizontal, va avea loc în următoarele ore un cutremur în zona geografică apropiată. Dacă energiile telurile detectate sunt în regres, a avut loc un cutremur în zona adiacentă. Pentru a vă convinge de acest fapt, consultați pe internet comunicatele principalelor stații seismice sau citiți date despre cutremur în presa locală.

În situația în care energiile telurice premergătoare cutremurelor de pământ au o evoluție galopantă, este cazul să părăsiți locuința voastră și să vă îndepărtați cu circa 10 - 15 metri de zidurile clădirii. Eu am detectat pe cale extrasenzorială energiile telurice premergătoare a unui seism catastrofal în zona București, cu aproximativ două ore înainte de declanșarea cutremurului din seara zilei de 4 martie 1977. Am ieșit afară din blocul în care locuiam și am așteptat să se producă seismul. Cutremurul s-a declanșat la ora 21;21 și a avut o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter; a durat 56 secunde, timp în care au fost distruse peste 35.000 clădiri în București și au fost înregistrate 1.578 victime umane. (Sursa: Enciclopedia Wikipedia).

Metoda Rudan a fost confirmată indirect și de seismologi americani, dar continuă să fie ignorată de către seismologii români. Ce, ăsta vrea premiu Nobel?” – a exclamat revoltat un cunoscut fizician român. (Informația o dețin de la un angajat al Institutului național de fizică a Pământului.) De unde se vede, că invidia irațională la români poate declanșa genocidul speciei umane, prin cutremure de pământ. Invidie pornită asupra unor semeni, care au dedicat viața lor cercetării experimentale a unor fenomene situate la frontierele cunoașterii. A se vedea articolul din JP, intitulat METODĂ EXTRASENZORIALĂ SIGURĂ, LA ÎNDEMÂNA OMULUI, PENTRU A SE FERI DE URMĂRILE CUTREMURELOR DE PĂMÂNT.

Vasile Rudan
 


Nu pierdeți articolul următor din JURNAL PARANOMAL. Articolul este de o importanță covârșitoare pentru omenire.


 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.