Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Vasile Rudan: ”Am luat decizia să nu mai particip la emisiuni de televiziune din România”

Din respect pentru semenii mei care gândesc cu mintea lor, cu peste zece ani în urmă am luat hotărârea să nu mai particip la nicio emisiune de televiziune pe teme paranormale. În emisiunile televizate autohtone, fenomenele paranormale sunt tratate în mod superficial. Apar tot soiul de indivizi cu deficiente psihice, care pretind că sunt paranormali” și dau sfaturi telespectatorilor cum să procedeze cu energiile extrasenzoriale din subconștientul lor. Sunt prezenți și șarlatanii, care mint că ar fi experți în fenomene paranormale, cu scopul de a câștiga bani din prestația lor. Cititori în stele, horoscoape și alte năzbâtii năpădesc zilnic ecranele televizoarelor din România. Pentru prostirea telespectatorilor români orice lucru este util, chiar și rune – litere din vechiul alfabet german. Vedem la televizoare paranormali” de iarmaroc, care ridică în aer cu puterea gândului” persoane și de 100 kilograme. În fapt, acești impostori se folosesc de inși iresponsabili, ce își ridică burta, sprijinindu-se cu muchia palmelor, cu ceafa și călcâiele de salteaua patului.

Un grup de psihopați a postat în internet știrea falsă, că eu aș fi murit. Acei troglodiți îmi doresc moartea, fără ca eu să le fi făcut ceva rău. Dimpotrivă, ei au de învățat lucruri folositoare din activitatea mea.

Eu pot transpune în text orice gând. Este aberant ce se difuzează pe internet, că aș fi inactiv și că articole pe care le public în JURNAL PARANORMAL sub semnătura mea, sunt scrise de alții. De pildă, un realizator de emisiuni la o televiziune mărginașă, Alexandru Paul Moraru, a publicat recent pe internet această calomnie incalificabilă:

Alexandru Paul Moraru: […] V.RUDAN ....nu mai este activ ....altcineva scrie in locul lui ....mi.au spus si altii

Mulțumită lui Dumnezeu, sănătatea mea psihică nu-mi pune probleme. Sunt lucid și simțurile mele se află la nivel optim. Acuitatea mea vizuală este performantă. Văd perfect fără ochelari și pot citi texte scrise cu cele mai mici litere. Văd cu claritate detaliile tehnice ale unor obiecte, situate la distanțe de 4 – 5 kilometri. Doresc cu ardoare să transmit și semenilor mei, procedeul extrasenzorial prin care își pot recupera acuitatea vizuală. Cer în schimb un lucru derizoriu, comparativ cu ce ofer: să doneze bani pentru tipărirea și difuzarea revistei JURNAL PARANORMAL, în care să public procedeul extrasenzorial de activare a energiilor din subconștientul uman, fără ingerințe din partea unor persoane răuvoitoare asupra textelor pe care le voi edita.

Trebuie să ne grăbim să luăm o decizie corectă în acest sens, întrucât potrivit prognozei elaborate de oamenii de știință, câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050. Procesul biologic care provoacă orbirea speciei umane a demarat. Cauze sunt multiple; în primul rând, de vină sunt greșelile noastre care au dus la poluarea masivă a planetei Pământ. Primii vizați sunt semenii cărora le-a slăbit vederea. A se consulta și articolul PROGNOZA ELABORATĂ DE OAMENI DE ȘTIINȚĂ ESTE FERMĂ: CÂTEVA MILIARDE DE PĂMÂNTENI ÎȘI VOR PIERDE VEDEREA PÂNĂ ÎN ANUL 2050.

Vasile Rudan

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.