Vindecările miraculoase, recunoscute de medicina secolului XXI

Potrivit unui sondaj de opinie realizat în Statele Unite de compania HCD Research, 73% dintre medicii chestionați cred în miracole ale vindecării, chiar și în situații dramatice în care doctorii nu dau nici o șansă de supraviețuire unor pacienți cu boli considerate incurabile.

O parte însemnată dintre medicii participanți la sondaj au declarat că au asistat personal la miracole ale vindecării, ce nu pot fi explicate de medicina actuală. Doctorul Carl Olson (foto), de plidă, oncolog la St. Mary's din Columbia, având o practică de 30 de ani în tratarea cancerului, a fost martorul unor vindecări miraculoase pentru care nu există nici o explicație științifică.

"Dacă definim un miracol drept ceva ce depăşeşte limitele medicinii, ale ştiinţei în general, atunci nu am nici o îndoială că unele cazuri întâlnite în lunga mea carieră se încadrează în această categorie.", spune doctorul Olson.

Prin miracole ale vindecării, mii de oameni se întorc în fiecare an la viaţa normală, reluându-şi activităţile profesionale cât şi cele spirituale.

Vom reveni asupra acestei incitante teme.

Comentarii

Interesant si mult mai important ar fi daca s-ar scrie despre vindecarile documentate din Romania. Ar fi mai aproape si o speranta in plus pt bolnavii din tara noastra.

DESCHIDEREA CELUI DE-AL TREILEA OCHI AR TREBUI SA FIE METODA INAINTEA ALOPATIEI, AR TREBUI SA STIE TOATA POPULATIA CUM SE FACE SI CUM FUNCTIONEAZA, LUCRUL CU IMAGINEA POATE VINDECA CANCERE IN STADIUL 4.

PopAdrian's picture

Citesc doar din Vietile Sfintilor. Atat imi mai pot permite. Infiintarea unui institut de cercetare a stiintelor de frontiera este necesar. Caut parteneri capabili in acest sens.
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/1708-Infiintam-un-Institut-de-Cer...

Servicii cantonamente strainatate Slovenia pentru grupuri de soccer . impresari licentiati UEFA
Mihaile?ti
<a href=http://turneefotbal.ro>cantonamente</a>