Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

VINDECAREA PRIN PSIHOTERAPIE

 

Jurnal paranormal vine în întâpinarea celor suferinzi, care doresc să se vindece prin propriile mijloace psihice de anumite boli, considerate de medicina actuală drept incurabile. Pentru început, voi descrie metoda psihoterapeutică de vindecare a pocniturilor reumatismale ale ghenunchilor.


Pasul 1. Citiţi cu atenţie prologul cărţii mele de supravieţuire, publicat în Jurnal paranormal (link). Unele informaţii pe care le veţi găsi acolo au efecte subliminale benefice.


Pasul 2. Aşezați-vă comod pe spate în pat şi relaxaţi-vă. Braţele să fie aşezate relativ de-a lungul corpului, cu palmele în jos. Picioarele să fie întinse, relaxate, uşor depărtate.


Pasul 3. Închipuiţi-vă că sunteţi un vas, având  forma corpului vostru. Goliţi mental vasul biologic de toxinele acumulate, pornind de la creştet spre vârful picioarelor.   


Pasul 4. Emiteţi un fascicul telepatic din emisfera cerebrală dreaptă  (din dreapta capului, sus, înspre frunte) şi îl dirijaţi în spatele rotulei genunchiului drept. Veţi descoperi acolo o energie negativă, de culoare gri.


Pasul 5. Spulberaţi mental energia gri din spatele rotulei genunchiului drept, expulzând-o în afara articulaţiei. Repetaţi pasul 5 de trei-patru ori.


Pasul 6. Retrageţi uşor piciorul drept, făcând câteva flexiuni din articulaţia genunchiului. La început veţi auzi o pocnitură tare, după care pocniturile dispar.

         Repeţaţi pasurile 4, 5, şi 6 la articulaţia genunchiului stâng.

         Nu veţi mai auzi pocnituri la genunchi şi veţi simţi o uşurare generală în zona picioarelor. În cazuri rare, procedura trebuie repetată două-trei zile la rând, seara la culcare. Pentru întreţinere, este necesar să faceţi o dată pe săptămână câteva genoflexiuni. Persoanele suprapoderale sau în vârstă, se pot ţine cu mâinile de o masă în timpul genoflexiunilor.

         Odată vindecat, trebuie să vă protejaţi de frig.

         Notă importantă. Este interzis să valorificaţi această metodă pentru bani sau pentru a dobândi alte mijloace materiale.

         Metoda descrisă este viabilă la persoane care nu au tare psihice congenitale sau dobândite. 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.