Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Vine cutremurul cel mare

O cititoare originară din Mexic mă îndeamnă să mă sacrific în continuare pentru semenii mei, pentru că dânsa așa ar face dacă ar fi în locul meu. Nu comentez sfatul pe care mi l-a dat, întrucât aparținem de culturi diferite. În mod surprinzător românii așteaptă să fac eu rost de bani, pentru a le salva viețile de la dezastrul ce s-a invit la orizont, potrivit concepțiilor mayașe. Eu nu am decât o pensie care de abia îmi ajunge să plătesc facturile zilnice. De unde să fac rost de bani pentru tipărirea și difuzarea revistei JURNAL PARANORMAL, în care să public procedura de activare a extra-simțurilor ce se găsesc în stare latentă în subconștientul uman și a manualului de supraviețuire privind predicția cutremurelor de pământ prin mijloace extrasenzoriale umane? Ca să nu mai vorbesc de ale lucrări, pe care le păstrez în manuscris. Am deschis un cont bancar pentru donații în acest sens dar a rămas neonorat în mare măsură de către cititori, din motive pe care nu le înțeleg. Mă surprinde nepăsarea românilor față de propria lor viață. Românii, laolaltă cu alte națiuni ”civilizate”, sunt stăpâniți de rapacitate și de ură față de ceilalți semeni. Omit însă un lucru elementar: cu cât adună mai multe averi, cu atât se reduce importanța persoanei lor; statisticile rețin în primul rând, valoarea averii.

Domnule Ion Țiriac, care ucizi animale ca divertisment în așa-zisă vânătoare sportivă, oprește-te pentru o clipă și ascultă ce îți spun. Potrivit cercetărilor recente ale oamenilor de știință, viața omului nu se sfârșește cu actualul deces terestru. Energiile materiei nu pier niciodată; doar se transformă potrivit cu informațiile pe care le poartă în structura lor. Privește în jurul tău și ia aminte: în viața viitoare riști să te întrupezi într-o vietate hăituită și vei plăti pentru suferințele pe care le provoci unor animale nevinovate. Nu este târziu să oprești acest masacru, pe care l-ai declanșat în necunoștință de cauză, mai ales că dispui de mijloacele materiale care pot fi folosite în acest scop. Informațiile pe care le conține materia vie nu pot fi șterse dar pot fi ameliorate. Dacă vei avea activate super-simțurile pe care le deții în stare latentă în subconștient, îți poți reface și acuitatea vizuală, ca să nu mai privești cu trudă lumea înconjurătoare prin lentilele ochelarilor de vedere. Eu am renunțat la ochelari de vedere cu peste trei decenii în urmă și văd prefect fără ochelari. Citesc texte scrise cu cele mai mici litere și pot observa detaliile tehnice ale unor obiecte situate la distanțe de 4 – 5 kilometri. Această capacitate biologică nu poate fi cumpărată cu toți banii pe care ai adunat. Atenționarea este valabilă pentru toți bogații planetei noastre.

Omul este dator să își dezvolte energiile extrasenzoriale, pentru a accede la un nivel superior a existenței sale. Este de rău augur să se lase captiv în lene cerebrală. Omenirea deține în subconștient energii extrasenzoriale uimitoare, care dacă sunt activate îi pot extinde cunoștințele despre Univers dincolo de frontiere actuale ale cunoașterii. De pildă, se pot prevedea cutremurele de pământ prin mijloace extrasenzoriale umane, aidoma animalelor terestre. În caz de cutremur violent de pământ, omul se va salva pe sine și pe semenii săi; și va putea explora prin teledetecție extrasenzorială subsolul Pământului și a altor planete din sistemul nostru solar. A se vedea în acest sens articolul din J.P. cu titlul: Ne naștem cu puteri paranormale uimitoare, care se pierd pe parcursul vieții.

Vine cutremurul cel mare

Asistăm în zilele noastre la proliferarea fără precedent a cutremurelor de pământ și a erupțiilor vulcanice. Cauzele sunt cunoscute de către seismologi și vulcanologi. Va veni și ziua în care se va declanșa cutremurul cel mare, în care vor pierii sute de mii de oameni și cu distrugeri materiale enorme. Bogățiile adunate nu îi pot conferi omului puteri paranormale pe care le au celelalte viețuitoare terestre în stare activă, pentru a prevedea cutremurele de pământ și a se feri de urmările lor. Când un om își încheie viața actuală, nu poate lua nimic din ce a agonisit material; în schimb, dacă își va activa super-simțurile din subconștient, va pleca cu un bagaj informațional care îi va asigura un statut favorabil în viața viitoare.

Rețineți! Energiile nu pier niciodată; doar se transformă potrivit cu informațiile pe care le poartă în structura lor. Materia vie și materia considerată ca fiind inertă este formată din energii și informații. Energiile sunt fără început și fără sfârșit conform legilor fizicii, ceea ce reprezintă o enigmă la scară universală. Energiile biologice se supun acelorași legi. Viața omului prin energiile sale se încadrează în fenomene care sunt fără început și fără sfârșit.

Vasile Rudan

 

Nu pierdeți articolul următor din JURNAL PARANORMAL, despre menținerea frauduloasă a diabetului în România. În celelalte țări europene, diabetul este vindecabil.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.