VIOLENŢA CUTREMURELOR ÎN CREŞTERE


      Semnalam în prologul cărţii de supravieţuire, publicat în Jurnal paranormal, că potrivit concluziilor oamenilor de ştiinţă, trebuie să ne aşteptăm în viitorul apropiat la cutremure de o violenţă fără precedent în istoria scrisă a omenirii, la erupţii vulcanice catastrofale şi la fenomene meteorologice extreme.  

         Un articol publicat în ziarul Libertatea, cu titlul Pământul se zguduie rău! Cele 39 de cutremure care au mişcat planeta în ultimele două zile nu pot fi explicate de specialişti: «Ceva nu e în regulă! Sunt prea multe seisme  mari», sub semnătura lui Sorin Golea, este edificator în acest sens.

         Debutul “valului” de seisme a fost dat de cele două cutremure de 8,6 şi 8,2 grade pe scara Richter care au zguduit miercuri, 11 aprilie 2012,  zona Indoneziei. La câteva ore, alte trei cutremure aveau să zgâlţâie Mexicul, primul de 7 grade, următoarele de 6,9 şi 6,2 grade. Tot miercuri în România s-au produs două cutremure, unul în Marea Neagră - 2,5 grade, celălalt în zona Vrancea - 3,5 grade. Cutremurele de pământ continuă şi în prezent.

         Cunoscutul seismolog, prof. univ. dr. Gheorghe Mărmureanu (foto), director onorific al Institutului Național pentru Fizica Pământului, este de părere că seismele nu au legătură între ele, dar că ceea ce se întâmplă în Indonezia este o surpriză care nu poate fi explicată ştiinţific. “Conform datelor statistice, în acea zonă a Asiei marile cutremure se petrec o dată la aproximativ 500 de ani. Dar din 2004 încoace acolo s-au înregistrat deja trei seisme de peste 8 grade, ceea ce iese din ştiinţa statistică a seismologiei, ce nu se poate explica. Ceva nu e în regulă! Sunt prea multe seisme mari în zona Indoneziei”, spune dr. Gheorghe Mărmureanu în articolului citat.

         Cutremurele violente, erupţiile vulcanice catastrofale, fenomenele meterologice extreme şi migraţia actuală a polilor magnetici ai Pământului pot fi puse în legătură cu fenomenele precursoare alinierii sistemului nostru solar pe axa centrului galaxiei Calea Lactee, ce va avea loc la 21 decembrie 2012, fenomen cosmic  care are loc odată la 26.000 de ani.    

         Întâmplător, calendarul maya se termină tot la 21 decembrie 2012, marcând începerea celui de-al cincilea ciclu al Pământului. Cercetări de ultimă oră făcute de oameni de ştiinţă, atestă că invesarea polarităţii magnetice terestre corespuzătoare celui de-al patrulea ciclu din caledarul maya a intervenit relativ în mod brusc, antrenând schimbări climatice extreme.

         Există o legătură intrinsecă între fenomenele care au loc în Soare şi influenţa lor asupra Pământului. Gravitaţia Soarelui şi a Lunii asupra Terrei se manifestă prin maree telurice, care au drept rezulat intensificarea mişcărilor scoarţei terestre. Iar recrudescenţa fenomenelor solare are legătură cu apropierea Soarelui şi a Pământului de axa centrului galaxiei Calea Lactee. În opinia savanţilor, în centrul galaxiei noastre s-a format o gigantică gaură neagră, cu masa echivalentă cu 4.000.000 de sori şi având gravitaţie infinită. Găurile negre din Univers sunt eminamente paranormale, nu se supun legilor fizicii actuale şi sunt capabile să “înghită” planete, stele şi galaxii.     

         Desigur că, bazându-se pe tehnologia performantă de care dispune Institutul Național pentru Fizica Pământului, domnul Mărmureanu va spune că nu există nicio legătură între magnetosfera solară, fenomenele gravitaţionale mai sus citate şi cutremurele de pământ. Prin urmare, putem dormi liniştiţi. Care linişte…

Comentarii

danutilasciuc's picture

moartea survenita de pe urma cutremurului este una de regula violenta
moartea fizica fireste, poate ca macar astfel vom vedea ca nu avem de ce ne teme, esenta din noi e indestructibila.
corpul oricum nu ne apartine cu adevarat, el este imprumutat pentru o perioada anume de timp...este bine sa stim ca noi facem sau putem face totul in vietile noastre...este bine din punct de vedere didactic, autodidactic...in realitate totul se petrece dupa o vointa superioara constiintei noastre actuale, mereu spre binele nostru

Aveti dreptate. As vrea sa stiu mai multe despre autocontrol. Sunt intuitiva si in ultima vreme am niste 'viziuni'scurte pe timpul zilei , cand inchid ochii si ii acopar cu miinile. Se intampla cand nu ma astept si ce vad nu are nici o legatura cu ce imi este familiar. Cateodata mai 'aud mesaje scurte ,ca ieri spre exemplu , am auzit un mesaj scurt ca un fel de comanda:"sharp your mind". M-am amuzat si am raspuns ca nu am chef,poate mai tarziu...! De ce si de unde nu inteleg si de aceea as vrea sa stiu mai multe despre autocontrol si protectie. Sunt constienta de multe lucruri pe care le-am testat mai mult in joaca dar pana la autocontrol este un drum necunoscut pentru mine.