Cursuri

CURS INTENSIV TEORETIC ȘI PRACTIC PENTRU ACTIVAREA ENERGIILOR PARANORMALE SUBCONȘTIENTE ALE OMULUI - modul 1.

CURSUL INCLUDE METODE DE PROTECȚIE ȘI AUTOAPĂRARE EXTRASENZORIALĂ ȘI PREDICȚIA CUTREMURELOR PRIN MONITORIZAREA FOCARELOR GEOPATOGENE. 

Conferențiar și instructor: VASILE RUDAN

Atenție: 
1. Completarea seriilor se face în ordinea înscrierii și, respectiv, confirmării participării.

2. În timpul cursului de biodetectie nivelul I, nu este permisă nici un fel de înregistrare audio/video. Se pot insa lua notite scrise, si acest lucru este chiar recomandat. Partea teoretică a cursului va fi predată sub formă de proiecție video, iar sesiunile de întrebări și exerciții practice vor fi realizate cu si sub supravegherea domnului Vasile Rudan. Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteți de acord cu acești termeni.

În curând vom publica programul și locul în care se va deșfășura cursul.         


Pretul primului modul este de 230 de euro.
Bursa: Oferim 3 burse pentru persoanele pasionate de paranormal, dar care nu isi pot permite financiar achitarea pretului cursului. Perioada de inscrieri pentru bursa s-a incheiat. Cieste mai mult.

 

Cei 3 beneficiari ai bursei sunt:

1. Daniela Negoita, București (0744 *** 002)

2. Vlad Manciu, București (0723 *** 618)

3. Monica Simboan, Florești, Cluj (0740 *** 467)

 

Important de reținut: Cursul pentru activarea energiilor extrasenzoriale ale omului – modul 1 va fi organizat în București de Jurnal Paranormal. Începând cu data de 25.06.2014, a încetat  colaborarea cu Asociația Nexus din Sibiu.

 

Pentru inscriere, completeaza formularul de mai jos: